Ferit Aslan

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Diyarbakır temsilcisi Amedspor'u şampiyonluğa taşıyan Mesut Bakkal, bu sezon Amespor'un yanı sıra 2 şampiyonluk sevinci daha yaşıyor.

Bir dönem yardımcısı olan teknik direktör İsmet Taşdemir'in takımı Bodrumspor dün Play Off maçında Sakaryaspor'u 3-1 yenerek 93 yıllık tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselme başarısı gösterdi.

ÖSYM, Diyarbakırlı 15 öğrenciye YKS'de ek puan verdi ÖSYM, Diyarbakırlı 15 öğrenciye YKS'de ek puan verdi

Bakkal'ın bir dönem yardımcılığını yapan teknik direktör Çağdaş Çavuş ise  bu yıl Kepez Belediyespor’u 3. Lig'den 2. Lig'e çıkardı.

Bakkal92.

''BAŞARILARIYLA GURUR DUYDUM''

Amedspor'un teknik direktör Mesut Bakkal Cega Medya'ya yaptığı açıklamada, 2023-2024 sezonunda kendisi ve daha önce yardımcılığını yapan teknik direktörlerin başarısının mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Kendi açısından gurur verici bir sezon yaşandığı kaydeden Bakkal, ''Amedspor’da o dönem yönetici olan Ahmet Yıldırım’ın talebi üzerine İsmet hoca buraya geldi.  İsmet Taşdemir’in ilk teknik direktörlüğü de Amedspor ile oldu ve o yıl Amedspor,  Galatasaray’ın 2-0 yenmişti. İsmet hoca dün akşam  Bodrumspor’u Süper lige çıkardı.

Yine daha önce yardımcılığımı yapan Çağdaş Çavuş’da bu yıl Kepez Belediyespor’u 3. Ligden 2. Lige çıkardı. 2 hocanın başarılarıyla guru duydum. Benim açımdan şampiyonluklar yılı oldu. Gurur duydum. Türk futboluna benim gibi uzun süre emek vermiş hocaların, başarılı teknik direktörlerin yetişmesine katkı sunması  önemlidir.''

Editör: Özgür Ayaydın