Ferit Aslan

Amedspor’da oynarken 2 kez Play Off maçlarında elenen kadroda yer alan Amedspor’un 3 eski futbolcu, bu sezonda oynadıkları takımlarda yine elenmenin üzüntüsü yaşadı.

2 şampiyonluk yaşadı, Amedspor'dan ayrıldığını duyurdu 2 şampiyonluk yaşadı, Amedspor'dan ayrıldığını duyurdu

Amedsporda Bir Ayrilik Daha.jpgAmedspor’da oynadıkları, 2021-2022 ile 2022-2023 sezonları Play Off’ta maçlarında, Tarsus İdman Yurdu ve Erzincanspor’a elenen Hüseyin Güngör ve Anıl Şahin, dün yeni takımlarında aynı şansızlığı bir kez daha yaşadı.

109334Amedspor’un iki eski futbolcusu Hüseyin ve Anıl’ın oyuna sonradan dahil olduğu maçta, Elazığspor, Orduspor’u 3-0 yenerek TFF 2. Ligine çıktı. Böylelikle Amedspor’da 2 kez Play Off maçlarında şansızlık yaşayan iki futbolcu, Play Off şansızlıkları yeni takımlarında da devam etmiş oldu.  

Maçtan sonra üzgün olan Hüseyin Güngör ve Anıl Şahin ile birlikte, Orduspor takımında geçmişte yine Amedspor’da oynayan Sinan Akaydın ve Oğuzhan Öztürk te kadroda yer aldı. 

Amedsporun Liderligi Kisa Surdu.jpgBİR ESKİ AMEDSPOR’LU DAHA PLAY OFF’TA KAYBETTİ

Amedspor’da oynarken 2 kez Play Off maçlarında kaybeden Hüseyin Güngör ve Anıl Şahin’in yanısıra yine Amedspor ile geçen aynı Play Off maçlarını kaybeden Mehmet Alaadinoğlu, bu kez 3. Lig Play Off maçında yeni takımı Karşıyaka ile kaybetti. 

Editör: Ferit Aslan