Ferit Aslan

Sezonu şampiyon olarak tamamlayıp 11 yıl sonra birinci lig hasretini bitiren Amedspor, bugün ilk transfer görüşmesine başladı. 

Bu sezon TFF Trendyol 1. Ligde mücadele edecek olan Amedspor’da, kongreye mevcut başkan Aziz Elaldı ile gitme kararı alınmasından sonra transfer çalışmalarına başladı. 

Photo 2024 06 01 10 07 06 2Amedspor’u şampiyon yapan teknik direktör Mesut Bakkal ile görüşmek isteyen başkan Aziz Elaldı, Bakkal’ı Diyarbakır’a davet etmişti. Ankara’dan bugün Diyarbakır’a gelen Mesut Bakkal ile görüşmenin başladığı öğrenildi. 

Yeni sezona ilk transferini takımı oluşturacak olan teknik adam ile yapmak isteyen Amedspor, böylelikle bugün ilk transferi için görüşmelerini başlatmış oldu 

Şampiyonlukta önemli payı vardı, Amedspor'dan ayrılıyor Şampiyonlukta önemli payı vardı, Amedspor'dan ayrılıyor

Mesut Bakkal, daha önce yaptığı açıklamada kendisine 5 kulüpten teklif yapıldığını ama Amedspor ile görüşmeden hiç bir takım ile görüşmek istemediğini belirtmişti. 

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ise, Mesut Bakkal’ın bu takımı şampiyon yaptığını ve önceliklerinin teknik patron olarak Bakkal olduğunu ifade ederek, görüşmenin sonunda durumun netleşeceğini ifade etmişti. 

Editör: Ferit Aslan