Ferit Aslan

Diyarbakır’da, 11 yıl aradan sonra şampiyon olarak Trendyol 1. Ligine çıkan Amedspor(da bu hafta sonu kongre kararı alınması bekleniyor. Gözler, başkan Elaldı’nın aday olup olmayacağına çevrildi. 

Sezona yeni bir başkan, kadro ve teknik ekip ile başlayan ve 11 yıllık şampiyonluk hasretine son veren Amedspor’da gözler kongreye çevrildi. Amedspor için bu hafta sonu kangrenleşecek kararı alınması beklenirken, gözler mevcut başkan Aziz Elaldı’nın yeniden aday olup olmayacağına çevrildi. 

ELALDI, SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE OLMAYABİLİR

CEGA Medya’nın Amedspor’a yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Amedspor’a başkan seçildiği gün, “Takımı şampiyon yapmazsam görevi bırakırım” diyen başkan Aziz Elaldı’nın, hem kendisinin hem de kardeşinin yaşadığı sağlık sorunları ve yorgunluk gerekçesiyle aday olmayabileceği belirtiliyor. 

Whatsapp Image 2024 05 12 At 11.04.08Amedspor Yüksek İstişare Kurulu ve kentteki sivil toplum kuruluşları ile yapılacak görüşmelerden sonra yeni başkan ve yönetim için durumun netlik kazanması beklenirken, aday çıkmaması ve talep olması durumunda ise Elaldı’nın bir dönem daha ikna edilebileceği de belirtiliyor. 

P H O T O 2024 03 01 18 12 33Amedspor’un şampiyon olmasından sonra Elaldı ailesinin, Aziz Elaldı’nın hem sağlık hemde özel işlerine zaman ayıramaması nedeniyle bu görevi devam ettirmesinden yana olmadıkları da belirtiliyor. 

Editör: Ferit Aslan