Milli takım, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi külüpleri çalıştıran Ersun Yanal'ı transfer ederek kendi liginde yılın transfer bombasını patlatan Amedspor, Yanal ve ekibini Diyarbakır'a getirmek için özel jet ayarladı. 

İstanbul ve Ankara'dan Diyarbakır'a geliş için bayram nedeniyle 12 gün boyunca uçak biletinin bulunmaması nedeniyle Ersun Yanal'ı kentte getirmekten sıkıntı çeken Amedspor'un imdadına, Kulüp Başkanı Aziz Elaldı'nın bir dostu yetişti. 

Jet-1CEGA Medya'ya konuşan Başkan Aziz Elaldı, uçak bileti bulamadıkları için anlaştıkları Ersun hca ve ekibini Diyarbakır'a getirmek için bir dostunun özel jetini ayarladıklarını söyledi. Ersun Yanal ve ekibinin Perşembe günü Diyarbakır'a geleceğini söyleyen Başkan Elaldı, özel jeti için adını açıklamadığına dostuna teşekkür etti. 

P H O T O 2024 03 01 18 12 33Yanal için 3 gündür İzmir’de bulunan Başkan Elaldı, 11 Haziran Salı günü yapılacak Amedspor, olağanüstü kongresi için Diyarbakır’a geliyor. 12 Haziran Çarşamba günü Yanal'ı Diyarbakır’a getirmeyi planlayan Aziz Elaldı ve ekbinin bu planı havayoluna takıldı.

Kurban Bayramı ve okulların tatili öncesi İzmir, İstanbul, Ankara ve Antalya’dan Diyarbakır’a uçakla gelmek mümkün olmazken, Ersun Yanal ve ikibi özel jet ile Diyarbakır'a gelecekler.

ÖSYM, Diyarbakırlı 15 öğrenciye YKS'de ek puan verdi ÖSYM, Diyarbakırlı 15 öğrenciye YKS'de ek puan verdi

Editör: Ferit Aslan