Ferit Aslan

Diyarbakır’da tarım fuarı çiftçiye bildirilmedi, Vali katılmadı Diyarbakır’da tarım fuarı çiftçiye bildirilmedi, Vali katılmadı

Amedspor, birinci lige çıkmak için Kastamonu maçı ile şampiyonluğun kapısını aralarken, Türkiye Futbol Federasyonunun sosyal medya hesabına da o gün rekorlar kırdırttığı ortaya çıktı. 

P H O T O 2024 04 16 17 16 08TFF 2. Lig Kırmızı Grupta en yakın rakibine 6 puan fark atarak şampiyonluk perdesini aralayan Amedspor, sosyal medya hesapları gibi maçı yayımlayan TFF Youtube kanalına da rekorlar kırdırttığı ortaya çıktı.

Photo 2024 04 17 19 13 18 3Amedspor’un geçen hafta deplasmanda oynadığı Kastamonu maçını TFF Youtube kanalı yayınlamıştı. Amedspor, o gün deplasmanda rakibini 1-0 yenerek şampiyonluğun kapısını aralarken, TFF’nin maçı yayınlayan sosyal medya hesapları ise, o gün rekor üstüne rekor kırdığı ortaya çıktı. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’nin kayıtlarına göre,  maçın oynandığı gün, Amedspor-Kastamonuspor maçı TFF Youtube kanalında rekor etkileşim ile izlendi. 

P H O T O 2024 04 17 19 13 18AMEDSPOR’UN YARATTIĞI REKOR ETKİLEŞİMLER

Maçın oynandığı gün Amedspor maçı Youtube trendler de 1. Sırada yer alırken, o gün toplam 1 milyon izlenme aldı.  ⁠Amedspor maçı o gün Youtube da en çok izlenen spor canlı yayınlarında ilk 3’te yer alırken, Youtube da en çok izlenen canlı yayınlar arasında ilk 20’ye girerek rekorlar kırdı. 

Editör: Ferit Aslan