Pürüzler giderildi, Amedspor 2 yıldıza imza attırıyor Pürüzler giderildi, Amedspor 2 yıldıza imza attırıyor

Şampiyon Amedspor, kongre öncesinde CEGA Medyanın 3 gün önce duyurduğu ünlü teknik direktör Ersun Yanal ile anlaştı. Amedspor Başkanı ve Yanal'ın anlaşma imzalaması ve bunu kamuoyuna duyurması bekleniyor. 

CEGA Medya, 3 gün önce Amedspor için adı geçen bir çok teknik direktörden farklı bir isim olarak Fenerbahçeyi şampiyon yapan ünlü teknik direktör Ersun Yanal ile görüşmelere başladığını duyurmuştu. 

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'nın yönettiği transfer operasyonunda, Amedspor'un hedefinin Süper Lig olması nedeniyle Ersun Yanal gibi bir ismi takımın başına getirmek için operasyon başlattı. 

Ersun Yanal Amedsporun Teknik Direktoru Mu Oldu Amedspor Ersun Yanal Ile Anlasti MiErsun Yanal'ın da Amedspor camiasının büyüklüğü nedeniyle Amedspor'a sıcak bakması nedeniyle kendisi ile yapılan görüşmelerde bugün sonuca varıldı ve Yanal ile anlaşma sağlandı. 

Amedspor'un, Yanal ile anlaşması ile ilgili imza atması ve bunu kamuoyuna duyurması bekleniyor. 

Ersun Yanal, Milli takım, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi bir çok süper lig kululübünü çalıştırmıştı. Yanal ile anlaşmadan sonra Amedspor'un önce iç transfer ardından dış transfer çalışmalarına hızlı bir şekilde başlaması bekleniyor. 

Editör: Ferit Aslan