Ferit Aslan

Amedspor’un, geçen yılda yaptığı ilk transfer olan Batuhan Tur, bu sezonda ilk imzayı atan futbolcu oldu. Tur, CEGA Medya’ya konuştu. 

Amedspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele ederken sezon başında ilk transferi olan Batuhan Tur, bu sezonda futbolcu transferinde ilk imzayı atan kişi oldu. 

G Q Mid F O X M A A70Z0Ersun Yanal’ın takımın başına getirilmesinden sonra yönetimin istediği ve Yanal’ın da onay verdiği Amedspor’un istikrarlı futbolcusu Batuhan Tur ile bugün Kıbrıs’ta anlaşma imzalandı. 

Geçen yıl olduğu gibi Amedspor’un ilk imza atan futbolcusu yine Batuhan Tur olurken, Tur imzadan sonra CEGA Medya aracılığı ile açıklamalarda bulundu. 

G Q Mid F H X Y A A O Yf9Tur, geçen yılda Amedspor’a ilk imzayı atan futbolcu olduğunu, bu yılda hem iç hem dış transfer denilebilecek bir durumda futbolcu olarak yine ilk imzayı kendisinin attığını söyledi. 

Amedspor’un hedefinin Süper Lig olduğunu ve geçen yıl olduğu gibi bu yılda Amedspor camiasını mahçup etmeden takımı şampiyon yapmak istediklerini söyleyen Batuhan, “İnşallah Diyarbakır ve Amedspor camiasına bir şampiyonluk daha getirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşamak istiyoruz” dedi.

Amedspor Başkan Yardımcısı Fadıl Uğurlu, Kıbrıs’ta şampiyon kadronun önemli isimlerinden Batuhan Tur ile sözleşmeyi imzaladı. 

Editör: Ferit Aslan