Amedpor’da büyük buluşmanın programı belli oldu Amedpor’da büyük buluşmanın programı belli oldu

Ferit Aslan

Amedspor’un 4 Haziran’da yapılacak olan kongresinde mevcut başkan Aziz Elaldı’dan sonra adaylığını açıklayan Nedim Şimşek kimdir, ne iş yapar, detaylar haberimizde.

Taraftarlarının 11 yıllık şampiyonluk özlemini sona erdiren Amedspor’da gözler 4 Haziran’da yapılacak olan kongreye çevrilirken, bir başkan adayı daha çıktı. Amedspor Yüksek İstişare Kurulunda yer alan ve sürekli takım ile birlikte olan iş insanı Nedim Şimşek’te Amedspor Yüksek İstişare Kurulunu adaylık başvurusunda bulundu. 

P H O T O 2024 05 23 20 31 29CEGA medyaya konuşan Şimşek, Amedspor’un başkan adaylığı için Amedspor Yüksek İstişare Kurulunun vereceği karara saygılı olacağını da söyledi. 

NEDİM ŞİMŞEK KİMDİR?

Diyarbakır doğumlu olan Nedim Şimşek ilk ve orta öğrenimini Diyarbakır’da tamamladı. Dicle Üniversitesi Ergani Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümünden mezun olan Şimşek, 2005 yılında İnşaat sektörüyle ticaret hayatına atıldı. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait inşaat taahhüt işlerini tamamlayan ve projeleri birçok ilde emsal olarak gösterilen Şimşek, firmaları bünyesinde devam etmekte olan birden fazla taahhüt projesi bulunuyor. 

P H O T O 2024 05 23 20 31 46Nedim Şimşek, İnşaat sektörüyle ilgili birçok sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yaparken, son seçimde DTSO Meclis üyesi olarak seçildi.  Şimşek, TOBB delegesi, Diyarbakır İnşaat Müteahhitleri Derneği genel sekreterliği görevlerinin yanı sıra spor alanında bir çok profesyonel ve amatör kulüplerde kulüp başkanlığı ve yöneticilik yaptı. 

Editör: Ferit Aslan