Ferit Aslan

Bugün annesi Sürme Elaldı’yı kaybeden Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, dün Soma deplasmanında ilk kez annesi için soyunma odasına girerek futbolculardan talepte bulundu. 

Photo 2024 04 29 19 01 05 2Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, bugün kanser tedavisi gören ve durumu ciddileşen annesi 78 yaşındaki Sürme Elaldı’yı kaybetti. Elaldı, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn, Annem Sürme Elaldı’yı kaybettik. Defin işlemlerini bugün gerçekleştireceğiz ve taziyemiz yarın Bingöl Yamaç Taziye Evi’nde (Bağlar - Diyarbakır) kurulacaktır” dedi. 

Diyarbakır'da mobil havale yapanlara şok Diyarbakır'da mobil havale yapanlara şok

DÜN İLK KEZ ANNESİ İÇİN SOYUNNMA ODASI GİRDİ

Bugün annesi Sürme Elaldı’yı kaybeden Amedspor Başkanı Aziz Elaldı’nın dün Soma’da oynanan Somaspor-Amedspor maçından önce ilk kez soyunma odası girdiği öğrenildi. Futbolcularla konuşan Başkan Elaldı, annesinin durumunun kötü olduğunu ve hakka yürümek için Amedspor’un bu galibiyetini beklediğin belirterek, futbolculardan galibiyet sözü aldığı öğrenildi. 

P H O T O 2024 04 29 19 01 05Amedspor takımı da maçta gösterdiği yüksek performans ile başkanları Aziz Elaldı’nın annesi için talebini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı. 

Editör: Ferit Aslan