TFF açıkladı, Diyarbakır hakem yoksunu TFF açıkladı, Diyarbakır hakem yoksunu

Ferit Aslan

Amedspor- 2. Lig Kırmızı Grupta lider olarak şampiyon olurken, sezonun ilk maçında Amedspor’un ilk gollerini atan 2 futbolcu, şampiyonluğu göremeden takımdan ayrıldı. 

Bu sezon Trendyol 1. Liginde mücadele edecek olan Amedspor’da ilginç bir durum yaşandığı ortaya çıktı. Sezona şampiyonluk parolası ile yeni yönetim, teknik ekip ve futbol takımı ile başlayan Amedspor, ilk maçında deplasmanda Denizlispor önüne çekti. 

89709İLK GOLÜ ONLAR ATTI

Denizli’de oynanan maçta Amedspor 2 gol ve 2 puan ile ayrılırken, takımın bu sezonki ilk gölünü 76 dakikada o dönemki kaptan Gökhan Alsan, ikinci gölünü ise yine aynı maçta 86 dakikada Mehmet Özdiraz attı. 

İKİSİ İLE DE YOLLAR AYRILDI

Amedspor devre arasına girilmeden kaptan Gökhan Alsan ile yollarını ayırırken, Mehmet Özdiraz ile ise takımda yeteri kadar şans bulamaması ve ayrılmak istemesi nedeniyle ikinci devrenin başından yollar ayrılmıştı. 

Amedspor Gokhan Alsan.jpgAmedspor’da, sezonun ilk maçında gol perdesini aralayan iki isim olan Gökhan Alsan ve Mehmet Özdiraz, böylelikle şampiyon takımın kadrosunda yer alamadı. 

Editör: Ferit Aslan