BAŞKAN ELALDI YARIN BARCELONA’YA GİDİYOR

Şampiyonluğun ardından Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde çok sayıda taraftarının katıldığı kutlamalar, İspanya La Liga’daki Barcelona ve Atletico Bilbao ile Fransa’nın Ligue 1’deki Bordeaux ve Lens’li yöneticilerin dikkatini çekerken, söz konusu kulüpler, Amedspor Kulüp Başkanı Elaldı’yı arayarak ülkelerine davet etti. Hatta Lens Kulübü yönetimi Amedspor ile ‘’Kardeş Kulüp’’ olmak istediklerini iletti.

Barça10.

Bunun üzerine Başkan Elaldı beraberinde bazı yöneticilerle Barcelona, Atletico Bilbao, Bordeaux ve Lens’i ziyart etmek üzere yarın Avrupa seyahatine çıkıyor.

Yarın başlayacak seyahatte ilk olarak Barcelona kulübü ziyaret edilecek. Ziyarette Barcelona Kulüp Başkanı Joan Laporta ile Başkan Elaldı’nın biraraya gelmesi bekleniyor.

Barça6.

DAVETLER, AMESPOR'UN BÜYÜKLÜĞÜNÜN GÖSTERGESİ

Aziz Elaldı Cega Medya’ya yaptığı açıklamada, ilk olarak İspanya'nın Katalonya özerk bölgesinin 125 yılllık geçmişe sahip ünlü kulübünü Barcelona’yı ardından İspanya'nın Bask Bölgesi’nin temsilcisi Atletico Bilbao’yı ziyaret edeceklerini söyledi.

Whatsapp Image 2024 06 12 At 08.52.55-1

Daha sonra Fransa’ya geçip Bordeaux ve Lens kulüplerine gideceklerini aktaran Elaldı, şöyle konuştu:

'Lens Kulübü yöneticileri, Amedspor ile Kardeş Kulüp olmak istediklerini bize ilettiler. Orada Lens ile Kardeş Kulüp Anlaşması imzalayacağız. Ardından Hollanda ve Almanya’ya geçip bazı kulüplerle temaslarda bulunacağız. Bu davetler kulübümüzün büyüklüğünün göstergesidir. Görüşmelerde bu kulüplerin 125 yıllık gelişimleri, yapılarını, tesis ve altyapı hakkındaki tecrübelerini öğreneceğiz.’'

TRANSFER GÖRÜŞMESİ DE YAPILACAK

Başkan Aziz Elaldı, kulüp yöneticileriyle Avrupa’daki temaslaır sırasında bazı transferlerle ilgili de görüşmeler yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Editör: Özgür Ayaydın