Geçtiğimiz sezon başında Amedspor'u çalıştıran ve devre arasında yolları ayrılıp son 6 maçta Iğdırspor'un başına geçen Serdar Bozkurt, şampiyon yaptığı takımda yola devam kararı aldı. 

Amedspor, üçüncü hazırlık maçına çıkıyor Amedspor, üçüncü hazırlık maçına çıkıyor

P H O T O 2024 06 06 13 28 16Amedspor'dan ayrıldıktan sonra bir süre boş kalan ve son 6 maçta Iğdırspor ile anlaşan Serdar Buzkurt, çıktığı toplam 12 maçta 10 galibiyet 2 beraberlik alarak Iğdırspor'u TFF Trendyol 1. Ligine çıkarmayı başardı. Son maçında 1461 Trabzonspor' 1-0 yenen Iğdırspor, kırmızı Grupta direk çıkan Amedspor'dan sonra 1. Lige çıkmanın mutluluğunu yaşamıştı. 

Serdar Bozkurt'un Iğdırspor ile devam edip etmeyeceği tartışmaları yapılırken, Buzkurt, dün akşam saatlerinde Iğdırspor Başkanı Cantürk Alagöz ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Bozkurt ve ekibi ile yola devam kararı alındı. 

CEGA Medyaya konuşan Bozkurt, şampiyon yaptıkları Iğdırspor ile yola devam edeceklerini ve kadrolarını güçledireceklerini söyledi. Bozkurt, hedeflerinin TFF Trendyol 1. Liginde Play Off'lara kalmak olduğunu da sözlerine ekledi. 

Editör: Ferit Aslan