Özgür Ayaydın

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Amedspor, bugün deplasmanda karşılaşacağı İskenderunspor'un Kulüp Başkanı Hakan Bolat, davranış ve açıklamalarıyla örnek futbol kulüp yöneticiliğinin nasıl olması gerektiğini gösteriyor.

Bolat, dün İskenderun'a gelen Amedspor kafilesini bizzat taraftarlarıyla meşalelerle karşılayarak onları tesislerinde ağırlattı ve idman yapmalarını sağladı. Amedspor yönetici ve sporcuları da alışık olmadıkları deplasman misafirperverliği karşında büyük memnuniyet yaşadı.

Ardından her 2 kulüp sporcularıyla depremzedeleri ziyaret eden Bolat, ayrıca taraftarına Amedspor maçında kötü tezahürat yapılmaması için çağrı da yaptı.

Bolat2

Taksim’e çıkmak isteyen gruplara polis müdahalesi: Gözaltılar var Taksim’e çıkmak isteyen gruplara polis müdahalesi: Gözaltılar var

''ÜLKEMİZİN GÜZİDE KULÜBÜ AMEDSPOR''

Kırıkhan Şehir Stadı'nda Amedspor ile oynayacakları maçın önemine işaret eden Bolat, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

''Ülkemizin, Diyarbakır'ımızın güzide takımı Amedspor'u hafta sonu misafir edecek olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu müsabaka, eminim ki hiçbir kötü tezahürat olmadan, en güzel şekilde oynanacaktır. Bizim amacımız; sporun birleştirici gücüne inanarak bir ve beraber olmaktır. Bu anlayışla tüm taraftarlarımızı ve hemşehrilerimizi hafta sonu oynayacağımız maça davet ediyor, sevgi vesaygılarımı sunuyorum.''

Whatsapp Image 2024 02 04 At 08.48.58

Editör: Özgür Ayaydın