Ferit Aslan

Yeni sezonda TFF Trendyol 1. Liginde güçlü rakipler ile mücadele edecek olan Amedspor’da transfer rotası belirlendi.

Whatsapp Image 2024 06 02 At 16.13.25Amedspor, bir taraftan 4 Haziran’da gideceği kongrenin hazırlıklarını yaparken, diğer yandan kongreye mevcut Başkan Aziz Elaldı ile gideceği için zaman kaybını önlemek için yeni sezon hazırlıklarına başladı

Diyarbakır'daki köprü elden mi gidiyor ? Diyarbakır'daki köprü elden mi gidiyor ?

İLK GÖRÜŞME MESUT BAKKAL İLE YAPILDI

Transfer çalışmalarında ilk olarak takımı şampiyon yapan tecrübeli teknik direktör Mesut Bakkal ile dün görüşen Amedspor, Mesut hocanın yardımcıları le görüşmesi için 1 gün süre istemesi nedeniyle görüşme sonuçlanmadı.

Whatsapp Image 2024 06 02 At 16.13.24 (2)Whatsapp Image 2024 06 02 At 16.13.24 (2)Amedspor yönetimi, mevcut hocaları Mesut Bakkal ile yeniden devam etmek için bütün imkanlarını zorladıklarını ve topun artık Mesut hocada olduğunu ve kendisinden yanıt beklediğini ifade ettiler. 

“BAŞKA HOCA İLE GÖREŞMEYİ DOĞRU BULMUYORUZ”

Mesut Bakkal ile görüşmeleri tamamlanmadan ve ondan bir yanıt almadan başka teknik direktör ile görüşmeyi doğru bulmadıklarını söyleyen Amedspor kaynakları, bu nedenle şimdiye kadar hiç bir hoca ile görüşmediklerini söylediler.

Whatsapp Image 2024 06 02 At 16.13.24 (1)“ÖNCE İÇ, SONRA DIŞ TRANSERLER YAPILACAK”

Amedspor Transfer komitesinin kongreden sonra oluşacağını belirten kaynaklar, ilk başta iç transfer, ardından dış transfer ile çalışmaların devam edeceğini söylediler.

“HOCA TRANSFERİ OLMADAN TRANSFER YAPILMAYACAK”

Mevcut kadroda sözleşmesi devam eden futbolcuların satış listesine şu an konmayacağını ve kamp sürecinde hocanın vereceği rapor doğrultusunda bunun değerlendirileceğini söyleyen kaynaklar, transferde hoca ve yönetimin birlikte hareket edeceğini, hoca transferi olmadan transferin yapılmayacağını da ifade ettiler.

Editör: Ferit Aslan