Ferit Aslan

Amedspor’daki görevinden ayrılan Serdar Bozkurt,  Iğdır FK'da Metin Diyadin’den boşalan teknik direktörlük görevine getirilmişti. TFF 2. Lig Play Off Müsabakaları 3. Turunda  Kastamanuspor ile deplasmanda karşılaşan Iğdır, maçı 3-1 kazandı. Bozkurt'un takımı Iğdır, evinde oynadığı ilk maçta da Kastamonuspor'u 2-1 yenmeyi başarmış ve finale yükselmişti.

Çetin3.

Cega Medya'ya açıklamaya yapan Bozkurt, yaşananlar dolayısıyla Kastamonu’daki maçta sakin kalarak, durumu lehlerine çevirmeyi başardıklarını söyledi.

Sadece sahaya odaklandıklarını ve rahat bir galibiyet elde ettiklerini aktaran Bozkurt. ''Gönül isterdi ki ağabeyinin çalıştırdığı takımı Vanspor ile finalde karşılaşalım ancak olmadı. Kadro zenginliği ve kalitesi bakımından güçlü bir takım ile final oynayacağız. Bu kadar verdiğimiz emeklerin karşılığını almak istiyoruz.'' dedi.

Diyarbakır’da, başkan duruşmaya gelmeyince tutuklanmış Diyarbakır’da, başkan duruşmaya gelmeyince tutuklanmış

Yeni sezonda Trendyol 1. Ligi değerlendirmek için erken olduğunu aktaran Bozkurt, ''Çünkü kulüpler henüz bütçelerini belirlemediler. Ancak önümüzdeki sezon, 1. Ligin bu sezona göre daha çetin geçeceğini düşünüyorum. Çünkü Süper Ligden düşen bütün takımlar maddi olarak tekrar çıkmak için oynayacak güce sahipler. Buna bir de alttan şampiyon olarak gelen takımlar eklendiğinde geçen sezon Altay ve Giresunspor gibi sorun yaşayan takım olmayacağını düşünüyorum.'' ifadelerini kullandı.

Editör: Özgür Ayaydın