Esin Çepni, eşi Bilal Hancı’nın kendisine ihanet ettiğini öne sürerek, Instagram hesabından şok edici görüntüler paylaştı. Çepni, eşinin bir gece kulübünde başka bir kadınla öpüştüğünü gösteren videoları takipçileriyle paylaştı. Çepni, “Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum” dedi.

Çepni, eşinin ihaneti karşısında yıkıldığını ve saatlerdir yatakta felç olmuş gibi videoları izlediğini belirtti. Çepni, “Gizli saklı yapmak bir yana dursun, göz göze dudak dudağa şarkılar söyleyecek kadar aşağılıklaşılmış. Bir yanda evli bir adamın bardaki eğlencesi kız diğer yanda boşanma süreci tamamlanmamış eşim. Ben ne yapayım siz söyleyin” diye konuştu.

HANCI’DAN İTİRAF: BOŞANDIK

İhanet iddialarının ardından sessizliğini bozan Bilal Hancı ise, eşi Esin Çepni’ye ve sevenlerine özür diledi. Hancı, 2. Sayfa programına gönderdiği mesajda, eşiyle 19 Ekim’de anlaşmalı olarak boşandıklarını ve görüntülerin bu tarihten sonra çekildiğini söyledi.

Hancı, “Paylaşılan görüntüler bu tarihten sonra bir gece mekanında alkolün etkisiyle yaptım. Kesinlikle bu görüntülerin bana yakışmadığını, asla yapmamam gerektiğini biliyorum” dedi.

Hancı, eşine canlı yayında çiçek göndererek de özür diledi. Hancı’nın çiçekteki notunda şu ifadeler yer aldı: “Sevgili Esin, öncelikle sana, ailene ve sevenlerine böyle bir durum yaşattığım için çok üzgün ve pişmanım. Keşke yaşanmasaydı çok özür dilerim.”

Editör: Özgür Ayaydın