Diyarbakır Sur'larının en görkemli burcu olan Ben û Sen Burcu önündeki park ile Yenişehir ilçesinde yer alan Sümerpark Ortak Yaşam Alanı’nda düzenlenen etkinliklere katılan Eş Başkan Bucak, çocuklar ile keyifli zaman geçirdi.
Çocukların hem eğlenmesi hem de fiziksel ve zihinsel aktivitelerde bulunmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte futbol, basketbol, kort tenisi, dart, tırmanma duvarı parkuru, mantar evi parkuru, masa tenisi, langırt, yüz boyama, müzik şenliği, akıl zeka oyunları yer aldı. Etkinliğe katılan çok sayıda çocuk, oyunlar oynayarak doyasıya eğlendi.
Bucak, “Çocuk Bahar Şenliği” etkinliğine katıldıktan sonra Sümerpark Ortak Yaşam Alanı’nda açılan resim sergisine geçti. Bucak, çocukların yapmış olduğu resimleri tek tek inceleyerek sergi salonunu gezdi.
Şenlik, 22 Nisan’a kadar sürecek.