Özel Diyarbakır Final Okulları geleneksel bursluluk sınavı 17-18 Şubat tarihinde düzenleniyor. 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katılım göstereceği sınavın ilk oturumu 6 ve 7. sınıf öğrencileriyle gerçekleşti.

YDS sonuçları açıklandı! YDS sonuçları nasıl sorgulanır? YDS sonuçları açıklandı! YDS sonuçları nasıl sorgulanır?

Özel Diyarbakır Final Okulları Ortaokul Müdürü Sezer Arıkan okulun tarihinden bahsederek, “Final Okulları köklü bir tarihe sahip eğitim kurumudur. Türkiye’de 1980 yılından beri milyonlarca öğrenciye hizmet veriyor. İlk olarak 1980 yılında 6 derslik, 7 öğretmen ve 17 öğrenciyle eğitim-öğretime başladık. Eğitim serüveni daha sonra büyüyerek devam etti. Bugün Türkiye’de 185 okulumuz ve 341 kursumuzla milyonlarca öğrenciye hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

İlk oturumu başarıyla tamamladıklarını ve Diyarbakır halkına gösterdiği ilgi için teşekkürlerini ileten Arıkan, “Bu hafta sonu Türkiye genelinde tüm şubelerimizde bursluluk ve okula kabul sınavlarımız gerçekleşiyor. Bu sınava Diyarbakır ilimizden 5 bine yakın öğrenci katıldı. Öğrenciler bu sınavda hem kendi yerlerini görmüş oldu hem de başarılı olduklarında okulumuzdan eğitim bursu almaya kazanmış olacak. Sınavın ilk oturumunu başarıyla tamamladık. Diyarbakır halkına göstermiş oldukları ilgiden teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Editör: Nazmi Kahraman