Ferit Aslan

Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesinde meclis üyesi iken, seçimden bir hafta önce işe alınan AK Parti eski Kadın Kolları Başkanı, DEM Partili yönetim tarafından işten çıkarıldı. 

TFF açıkladı, Diyarbakır hakem yoksunu TFF açıkladı, Diyarbakır hakem yoksunu

Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesinde sosyal medyada yaklaşık 250 kişinin yeni yönetim tarafından işten çıkarıldığı iddiaları ile ilgili Belediye eş başkanı Siraç Çelik, CEGA Medya’ya konuştu. 

DEM Partili eş belediye başkanı Çelik, 250 kişinin işten çıkarıldığı iddialarının doğru olmadığını, şimdiye kadar son 6 ayda işe torpil ve kayırma ile alınan kişileri işten çıkarıldığını söyledi. Belediye bütçesinin artık sadece personel maaşına yetmediği ve böyle bir çalışma yapmak zorunda olduklarını söyleyen Çelik, şunları söyledi:

Bar“SON 6 AYDA 120 KİŞİ İŞE ALINMNIŞ, 32’SİNİ ÇIKARTTIK”

“Biz asla kimsenin ekmeği ile oynamak istemiyoruz. Yasal sınırların dışına çıkmıyoruz. Son 6 ayda işe alınanlar ile ilgili bir çalışma yürütüyoruz. Şu ana kadar 32 kişinin iş akitlerini fesi ettik. 250 rakımı doğru değil ve bilinçli bir şekilde Bağlar belediyesi yıpratılmak isteniyor. Memurların maaşlarını ödeyecek bile artık ödeyecek halimiz yoktur. Gerekirse basının karşısına çıkıp herşeyi tek tek anlatırız.”

45533AK PARTİLİ ESKİ BAŞKAN DA İŞTEN ÇIKARILDI

Bağlar Belediyesinde işine son verilenler arasında AK parti Diyarbakır eski Kadın kolları Başkanı Güzel Kızoğlu’da bulunduğu öğrenildi. Kızoğlu’nun belediye meclis üyesi iken, seçime 1 hafta kala eski başkan Hüseyin Beyoğlu tarafından şe alındığı ve yeni yönetim tarafından iş sözleşmesi fes edilenler arasında olduğu belirtildi.

Editör: Ferit Aslan