Gürdoğan Mahallesi’ndeki bu yolun yapımına yerel seçimler öncesinden başlandı. Seçimler yapılmadan tamamlanan yolda bir çok sorun var. Cadde ortasında kalan direkler, sürücüler için ciddi tehlike oluşturuyor. Otomobillerin güçlükle ve dikkatli şekilde ilerlemek zorunda kaldığı yola, minibüs ve otobüslerin giremediği belirtildi. 

Garip Yol

Yaklaşık 350 villa ve bir çok evin bulunduğu bölgede yaşayanlar, yetkililere seslenerek bu sorunların biran önce çözülmesini istedi. Uzun süredir mağdur olduklarını belirten semt sakinleri, yolun belirli bir yere kadar gittiğini ve sonrasında tıkandığını ifade ederek, "Yola dökülen asfalt bir santim bile değil. Yol oldu-bittiye getirildi. Yağan yağmurla birlikte yolda sorunlar da çıktı. Ayrıca mucur dökülürken oradaki bütün kanalizasyon logarları tıkandı. Kanalizasyonlar tek tek patlıyor"dediler. 

Garip Yol 3

Otobüs ve minibüslerin yola girememesi nedeniyle okula gitmek isteyen çocukların yürümek zorunda kaldığını belirten mahalle sakinler, "Direkler yolun ortasında kalmış. Evimize giderken ciddi sıkıntı yaşıyoruz. Geceleri bu yolu bilmeyen birinin kaza yapma ihitimali oldukça fazla. Direklerden kurtulmak için adeta ralli yapıyoruz. yetkililerin biran önce bu sorunu çözmesini bekliyoruz. Aksi takdirde sonuçları ağır olan kazalar olabilir"şeklinde konuştular. 

Diyarbakır’da çocuk sürücüler 4 otomobile çarptı Diyarbakır’da çocuk sürücüler 4 otomobile çarptı

Garip Yol 2

Editör: HABER MERKEZİ