Aziz Fidancı

Diyarbakır İçmimarlar Odası Başkanı Hüseyin Süleyman Doğan ve yönetim kurulu üyelerinin başarılı girişimiyle düzenlendi.  

Diyarbakır Mövenpick Otelde düzenlenen geceyi Big Sanat organize etti. 

Geceye mimarlar, içmimarlar, yapı inşaat firmaları iş insanları katıldı. 

Gecede konuşan Doğan, yazın enerjisini ve coşkusunu hep birlikte hissetmek  amacıyla ‘Yaza merhaba partisi’ni düzenlediklerini söyledi.

Doğan, şunları kaydetti: 

“Bu güzel yaz akşamında, sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İçmimarlık, yaşam alanlarımızı güzelleştiren, fonksiyonel ve estetik çözümler sunan bir sanat ve bilim dalıdır. Bizler, içmimarlar olarak, insanların yaşam kalitesini arttırmak için çalışıyoruz. Bugün burada, bu önemli mesleği icra eden siz değerli meslektaşlarımla bir arada olmak, ve çözüm ortaklarımızla beraber yeni adımlar atmak için bir araya geldik.”

Mesleği gasp edenlere sesimizi yükselteceğiz 

“Mesleğimizi gasp edenlere karşı sesimizi yükseltmek zorundayız.” diyen Doğan, içmimarlık mesleğinin gerektirdiği bilgi, beceri ve yetkinliklere sahip olmayan kişilerin, bu alanda faaliyet göstermesini kabul etmediklerini vurguladı.

Doğan sözlerini şöyle sonlandırdı:

Amedspor'da Reşo (Traore)'ye halay eğitimi Amedspor'da Reşo (Traore)'ye halay eğitimi

“Mesleğimizin itibarını korumak ve hak ettiği değeri görmek için, hep birlikte mücadele etmeliyiz. İçmimarlar olarak, mesleki standartlarımızı ve etik değerlerimizi savunmak, bu alanda yetkin olmayan kişilere karşı durmak bizim sorumluluğumuzdur ve biz de İçmimarlar odası Diyarbakır Şube olarak gereken bütün adımları atıyoruz ve atmaya devam edeceğiz. Bu akşam, sadece mesleki konuları konuşmakla kalmayacak, aynı zamanda dostluklarımızı pekiştirecek, yeni arkadaşlıklar kuracak ve birlikte güzel anılar biriktireceğiz. Yazın enerjisini ve coşkusunu hep birlikte hissedeceğimiz bu partide, keyifli vakit geçirmenizi diliyorum.”

DJ 90’lar performansıyla gece son buldu.

Editör: Aziz Fidancı