Türk televizyon dünyasının sevilen isimlerinden Gamze Özçelik, yeni bir hayat yolculuğuna daha başladı. Bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren ve ardından Umuda Koşanlar Derneği ile adından sıkça söz ettiren Özçelik, bu kez mutlu bir haberle gündemde. Gamze Özçelik, oyuncu Reshad Strik ile evlendi. Çiftin bu özel anı, yakın arkadaşları ve hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Peki, Gamze Özçelik evlendi mi? Gamze Özçelik’in eşi Reshad Strik kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…

Hayvanları ‘öldürme’ yasası komisyondan geçti Hayvanları ‘öldürme’ yasası komisyondan geçti

GAMZE ÖZÇELİK EVLENDİ Mİ?

Gamze Özçelik, televizyon dünyasındaki kariyerinin yanı sıra kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile insani yardım çalışmalarına yoğunlaşmıştı. İlk evliliğini Uğur Pektaş ile yapan Özçelik, bu kez hayatını Reshad Strik ile birleştirdi. Çiftin nikah töreni, yakın arkadaşlarının ve ailelerinin katılımıyla samimi bir atmosferde gerçekleşti. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar, hayranlar tarafından büyük ilgi gördü ve çiftin mutluluğu herkes tarafından paylaşıldı.
RESHAD STRİK KİMDİR?
Reshad Strik, 22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya’nın Canberra şehrinde Boşnak kökenli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Çocukluğunu Avustralya’nın Central Coast bölgesinde geçiren Strik, gençlik yıllarında sörf ve boks gibi spor dallarıyla ilgilendi. İlk adımlarını ulusal bir reklam filminde atarak dikkatleri üzerine çeken Strik, oyunculuk kariyerine olan ilgisini bu dönemlerde keşfetti.

G A M A Z E1
Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi’nden mezun olan Reshad Strik, mezuniyetinin ardından "Blue Heelers" adlı televizyon şovuna konuk oyuncu olarak katıldı. Daha sonra "Headland" adlı dizideki performansıyla beğeni topladı ve kariyerini ilerletmek için ABD’nin Los Angeles şehrine taşındı.
Los Angeles’ta kısa sürede dikkat çeken Strik, ilk büyük rolünü 2007 yapımı "The Hills Have Eyes 2" filminde Mickey adlı Amerikalı asker karakteriyle aldı. Ardından ünlü şarkıcı Jessica Simpson’ın "A Public Affair" klibinde boy gösterdi. Hong Konglu yönetmen Fruit Chan’ın "Don’t Look Up" adlı psikolojik gerilim filminde başrol oynayarak yeteneğini bir kez daha kanıtladı.
2010 yılında Saraybosna’da dünyaevine giren Reshad Strik, Bosna Hersek’te iki uzun metrajlı film ve birçok reklam çalışmasında yer aldı. 2013 yılında Türkiye’ye taşınan Strik, burada da başarılı projelere imza attı. 2014 yılında "Filinta" dizisinde, ardından 2015 yılında "Diriliş Ertuğrul" dizisinde Ömer karakterini canlandırarak Türk izleyicisinin gönlünde taht kurdu.

Editör: Ayşegül Yaşar