Adaylık Haberleri

adaylık haberleri ve güncel adaylık gelişmeleri, adaylık ile ilgili tüm video, adaylık fotoğrafları ve adaylık haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde DEM Partinin aday adaylığı kabul etmediği gazeteci Ferhat Parlak, siyaseti ve gazeteciliği bıraktığını açıkladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, DEM Partiden Büyükşehir ve ilçe belediye eş başkan adaylığı için başvuranların mülakatları yarın başlıyor.

DİYARBAKIR

DEM Partide aday adaylık başvuru süresine 3 gün kalırken, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkanlık adaylığı için bir başvuru daha yapıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkan adaylığı için bir kadın daha aday adaylık başvurusu yaptı

DİYARBAKIR

Eğil ilçesinde 550 kişinin istihdam edildiği fabrikanın sahibi olan iş insanı ve AK Parti ilçe başkanı  Mehmet Zeki Uçar’da adaylık...

CEGA ÖZEL

AK Partide Diyarbakır’da Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için sürpriz bir isim bugün veya yarın adaylık başvurusunu yapacak. 

DİYARBAKIR

AK Partide Diyarbakır’da Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için AFAD eski başkanı Mehmet Halis Bilden’in ilk başvuruyu yapan isim oldu.

CEGA ÖZEL

Kayyım ile yönetilen Yenişehir Belediyesinden bir başkan yardımcısı ve Büyükşehir belediyesinden bir daire başkanı istifa ederek adaylık başvurusu yaptı. 

Özel Haber