Özgür Ayaydın

Şampiyon olarak Trendyol 1. Lig’e yükselen Amedspor’un kadrosunda yer alan oyunculardan 8’i ile sözleşmesi sona erdi.

Yaklaşık 39 yıl önce Melikahmetspor olarak kurulan kulüp yıllar içerisinde dahil olduğu belediye bünyesinde farklı isimler taşıyan. 10 yıl önce İhsan Avcı başkanlığındaki yönetiminin kulüp isminin ''Amedspor’’ olarak değiştirilmesi kararı TFF tarafından kabul edilmedi. Bunun üzerine ismi 2015 yılında Amed Sportif Faaliyetler olarak değiştirildi.

Whatsapp Image 2024 05 10 At 14.51.34 (1)TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 11 yıl sonra şampiyon olarak 1. Lige çıkma başarısı gösteren Diyarbakır temsilcisi Amedspor önceki akşam düzenlenen törende kupasına kavuştu.

TEKNİK DİREKTÖR NETLEŞMEDİ

Yeni yer alacağı ligde güçlü rakiplerle mücadele edecek olan Amedspor’un buna göre hızla yapılanması gerekiyor. 

Bunun için öncelikle teknik direktörün belirlenmesi gerekiyor. Çünkü takımı şampiyonluğa taşıyan  teknik direktör Mesut Bakkal’ın sözleşmesi son buldu.

Her demecinde Diyarbakır’da ve Amedspor’da mutlu olduğunu ve yeni sezonda devam etmek istediğini vurgulayan teknik direktör Mesut Bakkal’ın büyük olasılıkla görevinde kalması bekleniyor.

P H O T O 2024 03 30 12 42 35ARASINDA KAPTAN ONUR’DA VAR

Kaleci Aykut Özer, stoper Veli Çetin ve Uğur Adem Gezer, Alaadin Batuhan Tur,  Roberto Carlos’un Fenerbahçe’de oynarken, “Veliahtım” dediği Amedspor kaptanı Onur Karakabak ve yine takımın orta sahadaki önemli ismi Oktay Aydın’ın da sözleşmesi bitti. 

Galatasaray'lı eski oyuncu Amedspor'a gelecekti ama Galatasaray'lı eski oyuncu Amedspor'a gelecekti ama

P H O T O 2024 05 12 12 33 17KİRALIK DİJLAN VE ENES’İN DE SÖZLEŞMESİ  BİTTİ

Amedspor’un sezon başında İstanbulspor’dan kiraladığı Enes Durmuş ile takımın dinamosu olan ancak son haftalarda sakatlandığı için sezonu kapatan Dijlan Aydın’ın da kiralık sözleşmesi sona erdi.

Amedspor’da, devre arasında takım kadrosuna dahil edilen Çekdar Orhan, Mert Çapar, Taşkın Çalış, Berkay Can Değirmenci, Yakal Taylan, Berk Ünsal, Yılmaz Ceylan, Yusuf Dursun ve Taner Gümüş’ün Amedspor ile sözleşmelerinin devam ediyor.

Editör: Ferit Aslan