Deaş Haberleri

deaş haberleri ve güncel deaş gelişmeleri, deaş ile ilgili tüm video, deaş fotoğrafları ve deaş haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

İstanbul'da DEAŞ içerisinde faaliyet yürüttükleri tespit edilen 9 şüpheli gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Mersin merkezli 8 ilde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen DEAŞ operasyonunda yakalanan 15 şüpheliden 11'i tutuklandı, 2'sine ise ev hapsi verildi.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde DEAŞ’a yönelik “Bozdoğan-34” operasyonlarında 41 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 8 ilde DEAŞ’ayönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ‘Bozdoğan-15’ operasyonlarında 24 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, DEAŞ’a yönelik TEM ve İstihbarat Şube Müdürlüğünce yürüttüğü koordineli çalımalar sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Düzce'de DEAŞ'a finansman sağladığı iddia edilen 6 yabancı uyruklu şüpheli, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “5 İlde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-6” Operasyonlarında 47 şüpheli yakalandı” dedi.

ASAYİŞ

Diyarbakır'da yakalanan DEAŞ üyesi firari hükümlü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

Şanlıurfa merkezli 7 ilde DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa'da DEAŞ'a yönelik operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa’da DEAŞ terör örgütü üyesi olmak suçundan aranan şahıs jandarma tarafından yakalandı.

Özel Haber