Göçmen Haberleri

göçmen haberleri ve güncel göçmen gelişmeleri, göçmen ile ilgili tüm video, göçmen fotoğrafları ve göçmen haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik mobil göç noktası araçlarıyla gerçekleştirilen “Kalkan-19” denetimlerinde bin 177...

GÜNCEL

Gaziantep’te uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan yakıt tankerinde yakalanan 52 göçmenden havasız kalan 2 kişi hayatını kaybederken 7’sinin durumunun ağır...

ASAYİŞ

Amasya'da polis tarafından durdurulan mercimek yüklü tırdan Afganistan uyruklu 40 kaçak göçmen çıktı. Tırın sürücüsü gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Elazığ’da polis ekipleri tarafından arama yapılan bir otomobilin bagajında Afganistan uyruklu 3 göçmen yakalandı.

ASAYİŞ

Ağrı’da jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda bir tırda 19 kaçak göçmen yakalandı.

ASAYİŞ

Elazığ’da para karşılığı kaçak göçmenleri ülke içinde bir yerden başka bir yere naklettiği tespit edilen şüpheli tutuklandı.

ASAYİŞ

Van'da geçen hafta göçmen kaçakçılarına yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 10 şüpheliden 7'si tutuklandı.

DİYARBAKIR

10 milyon TL’nin üzerine hesap hareketliliği tespit edilen organize suç örgütüne yönelik Diyarbakır merkezli operasyon yapıldı.

Genel

Van’da jandarma ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda 255 düzensiz göçmen yakalandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da geçtiğimiz günlerde bir tırda 72 kaçak göçmenin yakalandığı operasyonda, 3 kişinin daha gözaltına alınmasıyla sayı 4'e yükseldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da bir tırda 72 kaçak göçmen yakalanırken, gözaltına alınan organizatör adliyeye sevk edildi.

Genel

Kilis'te yasa dışı yollarla yurda giren 9 yabancı uyruklu yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 1 şüpheli gözaltına alındı.

Özel Haber