Kaçakçı Haberleri

kaçakçı haberleri ve güncel kaçakçı gelişmeleri, kaçakçı ile ilgili tüm video, kaçakçı fotoğrafları ve kaçakçı haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Muş Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçak sigara üretim ve paketlemesi yapılan 5 adrese düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Gümrük Muhafaza ekipleri kaçakçılığın her türlüsü ile mücadelesini sürdürürken, Mersin, Kapıkule ve Habur’da kaçakçılara darbe vuruldu.

ASAYİŞ

Batman Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında 18 kişi gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Gaziantep’te polis ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında son bir ayda yapılan operasyonlarda 254 şüpheli yakalandı.

ASAYİŞ

Şırnak'ta Türkiye'ye kaçak yollarla getirildiği tespit edilen çok sayıda silah, uyuşturucu ve kaçak malzeme ele geçirilirken, 56 şüpheli gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin tütün ve mamulleri kaçakçılığı suçunu örgütlü olarak işlediği tespit edilen şüphelilere yönelik 'sis' operasyonunda 6 şahıs gözaltına...

ASAYİŞ

Gaziantep'te Aralık ayında yapılan kaçakçılık operasyonlarında çok sayıda kaçak malzeme ele geçirilirken 303 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

ASAYİŞ

Gaziantep’te jandarma ekiplerinin Aralık ayında kaçakçılık ve uyuşturucu olaylarına yönelik operasyonlarında 766 şüpheli gözaltına alınırken 22 şahıs tutuklandı.

ASAYİŞ

Ağrı’da düzenlenen eş zamanlı göçmen kaçakçılığı operasyonunda 100 bin 746 lira değerinde İran Riyali ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Urfa’nın Siverek ilçesinde jandarma tarafından yapılan operasyonda çok sayıda silah ve bunlara ait teçhizat ele geçirildi.

Özel Haber