Karar Haberleri

karar haberleri ve güncel karar gelişmeleri, karar ile ilgili tüm video, karar fotoğrafları ve karar haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


DİYARBAKIR

Ankara'da görülmekte olan ve aralarında Selahattin Demirtaş'ın da tutuklu bulunduğu Kobani davasında mahkeme kararını açıkladı.

SİYASET

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Şanlıurfa'nın Siverek ve Halfeti ilcelerinde iptal edilip yenilenmesi istenen iki seçim için karar verdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, hastanede çalışan uzman doktorları ilçelere geçici görevlendirmesi ile ilgili İdare Mahkemesi emsal niteliğinde bir karar çıktı.

Amedspor

Amedspor'da gözler bugün TFF Amatör Futbol Disiplin Kurulu'nun Amedspor kadın takımı ile ilgili vereceğe karara çevrildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, yüzlerce kişinin faaliyetlerinden dolayı yargılandığı Demokratik Toplum Kongresi (DTK) ile ilgili Mahkeme çok önemli bir karar verdi.

Amedspor

Amedspor’un sakatlanan yıldız oyuncusu Mert Çapar’ın tedavisi sürerken, 2 gün sonraki maçta oynayıp oynamayacağına teknik direktörün karar vereceği belirtildi.

Genel

Yargıtay 4. Hukuk Dairesi, Kahramanmaraş merkezli depremler sonucunda hasar alan konutlar için DASK tarafından yapılan ödemelerin yetersizliği ve birçok uyuşmazlığın...

DİYARBAKIR

DEM Parti’nin eski başkanlar için karar değiştirmesi sonucu, bir çok kayyım mağduru eski eş başkan yeniden adaylık başvurusu yaptı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde bir bloğu yıkılan ve 89 kişiye mezar olan Diyar Galeria için hak...

SİYASET

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP)’in bugün yapılan MYK toplantısında alınan seçim kararı ve partinin isim kısaltmasını yarın açıklayacağı belirtildi. 

Özel Haber