Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


YEREL

Şırnak’ta son bir haftada düzenlenen asayiş ve kaçakçılık operasyonlarında 50 kişi gözaltına alındı.

ASAYİŞ

52 ilde düzenlenen narkotik operasyonunda 363 kişi gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Mersin merkezli 8 ilde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen DEAŞ operasyonunda yakalanan 15 şüpheliden 11'i tutuklandı, 2'sine ise ev hapsi verildi.

ASAYİŞ

19 ilde yapılan dolandırıcılık operasyonunda 51 kişi gözaltına alındı

ASAYİŞ

Şanlıurfa merkezli 7 ilde düzenlenen telefon dolandırıcılığı operasyonunda gözaltına alınan 22 şüpheliden 18'i tutuklandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da Ramazan bayramı nedeniyle otogar yoğunluğunu fırsat bilip otobüslerden telefon, binalardan ve evlerden eşya çalan 6 şüpheli, “tırpan” operasyonu ile...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın da içinde olduğu 21 kentte yasa dışı bahis sitesi işletenlere yönelik gerçekleştirilen Sibergöz-36 operasyonunda gözaltına alınan 66 kişiden 19’u...

ASAYİŞ

Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında 77 ilde düzenlenen "SİBERGÖZ-37" operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.

ASAYİŞ

Mersin'de örgütün sosyal medya üzerinden propagandasını yapan 7 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

ASAYİŞ

8 ilde yapılan ‘Mahzen-36’ operasyonlarında 42 kişi gözaltına alınırken, Semed Ötünç’ün elebaşılığını yaptığı organize suç örgütü çökertildi.

ASAYİŞ

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri sahte ilanlar ile yaklaşık 350 kişiyi 3 milyon lira dolandıran çeteyi...

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde DEAŞ’a yönelik “Bozdoğan-34” operasyonlarında 41 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Özel Haber