Silvan Haberleri

silvan haberleri ve güncel silvan gelişmeleri, silvan ile ilgili tüm video, silvan fotoğrafları ve silvan haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde müftülük, kanaat önderleri ve STK temsilcilerin katılımıyla taziyelerde yemek verilmemesi ve başlama saatine ilişkin karar alındı.

DİYARBAKIR

Yeşil Silvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan ve TÜBİTAK tarafından desteklenen Tübitak 4006 Bilim Fuarı törenle açıldı.

DİYARBAKIR

Silvan Belediyesi, kayyımdan kalan borçları ve başka kurumlara devredilen belediye mallarının listesini bilboardlara asarak duyurdu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Silvan karayolunda meydana gelen trafik kazasında yaralılar olduğu bildirildi.

DİYARBAKIR

UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesinde yer alan Diyarbakır'ın Silvan ilçesindek tarihi Malabadi Köprüsü adeta ziyaretçi akınına uğradı.

DİYARBAKIR

Silvan ilçesinde 1994 yılında belediye başkanı seçilen Kemal Geçmez'in isminin caddeye verilmesi kararlaştırıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde belediye başkanlığını DEM Parti adayı Sevim Biçici kazandı.

DİYARBAKIR

DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, tamamlandığında 305 bin kişiye istihdam sağlayacak Silvan Barajında fiziki gerçekleşmenin yüzde 96'ya ulaştığını bildirdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Silvan İlçe Müftülüğü tarafından Dr. Yusuf Azizoğlu Silvan Devlet Hastanesinde hasta ziyareti sonrası odalara seccade ve  Kur’an-ı Kerim bırakıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde düzenlenen silahlı saldırıda yaralananlardan biri hayatını kaybetti. Kaçan saldırganın yarakalanmasına çalışılıyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2’si yoldan geçen olmak üzere 3 kişi yaralandı.

DİYARBAKIR

Çalışmalar yaklaşık iki yıl sürdü. 536 adet tespit edildi. En çok Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde en az Hani İlçesi'nde bulunuyor.

Özel Haber