Taraftar Haberleri

taraftar haberleri ve güncel taraftar gelişmeleri, taraftar ile ilgili tüm video, taraftar fotoğrafları ve taraftar haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


Amedspor

Amedspor’un rakibi Somaspor yönetimi, maç biletlerinin fiyatlarını açıklarken, taraftarlarına da maça bir saat kala stadyumda olmaları çağrısı yaptı.

SPOR

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı , yaptığı basın toplantısında Diyarbakır’da oynanacak Iğdırspor maçının ardından taraftarların sahaya girmemesi konusunda uyarılarda bulundu

DİYARBAKIR

Amedspor, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı İnegölspor maçı öncesi taraftarlara önemli bir uyarıda bulundu.

DİYARBAKIR

Kürt Çalışmaları Merkezince yapılan araştırmada Amedspor'un Türkiye'deki taraftar sayısının 1 milyonu aştığı ortaya çıktı.

SPOR

Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Maçın ardından, sarı lacivertli futbolcular orta sahada galibiyet sevinci yaşarken ev sahibi takım taraftarları...

SPOR

Amedspor taraftarının takımda çok görmek istediği ve Etimesgut maçında bağrına bastığı eski Amedspor’lu Mehmet Sıddık İstemi, 3. Lig ekibi ile...

SPOR

Pazar günü oynanacak Menemen FK Amedspor karşılaşmasında taraftar yasağı yok.

CEGA ÖZEL

Teknik direktör Bozkurt, Somaspor maçına önemine işaret ederek, ''Bugüne kadar oynadığımız maçlardan daha fazla taraftar desteğine ihtiyacımız var.'' dedi.

SPOR

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Pazar günü oynanacak olan Fethiyespor maçının kadın ve çocuk seyircilere ücretsiz olacağını  açıkladı.

CEGA ÖZEL

Amedspor maçlarında taraftar gruplarının kendilerine temsil eden, “Direniş”, “Barikat”, “Azrail” pankartlarına, “Kara Çocuklar” da eklendi. Peki Kara Çocuklar kimdir?

DİYARBAKIR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider Amedspor'un teknik direktörü Serdar Bozkurt, grupta şampiyonluk mücadelesinde Iğdırspor ve Kastamonuspor ile yarışacaklarını söyledi.

Özel Haber