Yaralı Haberleri

yaralı haberleri ve güncel yaralı gelişmeleri, yaralı ile ilgili tüm video, yaralı fotoğrafları ve yaralı haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


Genel

Bingöl'de otomobilin ata çarpması sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Mardin’in Derik ilçesinde kamyonetin devrilmesi sonucu 1’i çocuk 3 kişi yaralandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde minibüsün otomobile çarptığı kazada 7 kişi yaralandı.

DİYARBAKIR

Merkez Sur ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan Ş.T, hastanede tedavi altına alındı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde barışmaları için buluşturulan husumetli aileler arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1'i ağır 6 kişi yaralandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde barışmaları için buluşturulan husumetli aileler arasında çıkan silahlı kavgada, yaralananlar oldu. Bazılarının durumu ağır.

GÜNCEL

Mardin’in Artuklu ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada araçlardan biri alev alırken 6 kişi ise yaralandı.

GÜNCEL

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde seçimin yenilenmesi kararının ardından havaya ateş açılması sonucu yorgun mermi isabet eden iki kişi yaralandı.

GÜNCEL

Siirt’in Baykan ilçesinde muhtar adaylığı nedeniyle çıkan ve 1’i polis memuru 9 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karışan 2 kişi Batman'ın...

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da, bir yolcu minibüsünün kontrolünü kaybedip devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, çok sayıda kişi yaralandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde iftardan sonra iki aile arasında "kız kaçırma" nedeniyle çıkan kavgada 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Elazığ’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği pikap park halinde bulunan 3 araca çarptı. Kazada 1 kişi hafif yaralandı.

Özel Haber