Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çiftinin evliliklerinde kriz yaşadıkları ve Kenan İmirzalıoğlu’nun eşini aldattığı iddiaları magazin gündemine bomba etkisi yarattı. Sosyal medyada bir hesabın “Selana aldatıldın haber doğru” yazmasıyla başlayan söylentiler kısa sürede yayıldı.

Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli? Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ancak çiftten yapılan açıklamada iddiaların gerçek dışı olduğu ve aralarında hiçbir sorun olmadığı belirtildi. Kenan İmirzalıoğlu ise eşine olan aşkını bir kez daha dile getirdi.

“AŞK EVLİLİĞİ YAPTIM”

Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz günlerde Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV ekranlarında yayınlanan Empati programına konuk olmuştu. Programda aşk ve evlilik hakkında samimi açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, Sinem Kobal ile nasıl tanıştıklarını ve aşık olduklarını anlatmıştı.

“Aşka inanlardandım ama aşkın daha kavak yellerinin estiği zamanlardan olduğunu düşünmeye başlamıştım ki aşk evliliği yaptım. Valla 40 yaşından sonra tekrar aşkla karşılaşacağımdan hiç emin değildim. Sinem’i daha öncesinde de tanırdım ama doğru zamanda doğru yerde denk gelmek önemliymiş. İlk görüşte aşk değildi dördüncü görüşte Sinem’e aşık oldum.” diyen Kenan İmirzalıoğlu, eşine olan sevgisini gözler önüne sermişti.

Söylentilere kulak asmıyoruz. Biz birbirimizi çok seviyoruz ve mutluyuz. Bu tür asılsız haberler bizi yıldıramaz.” diyen çift, aşklarının gücüne güveniyor.

İHANET İDDİALARINA AÇIKLAMA GELDİ

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti, aldatma iddialarına karşı sessiz kalmayı tercih etti. Çiftin yakın çevresinden edinilen bilgiye göre, söylentilerin gerçek olmadığı ve evliliklerinde herhangi bir sorun yaşanmadığı ifade edildi.

Editör: Ayşegül Yaşar