KANSERİ ÜÇ KEZ YENDİ

Bahar Öztan, daha önce üç kez kanserle savaşmış ve hastalığı yenmişti. Ancak geçtiğimiz aylarda kolon kanseri teşhisi konulan Öztan, tedavisine hastanede devam ediyor. Öztan, bir süre önce ameliyat olacağını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

İKİNCİ KEZ AMELİYAT OLDU

Ameliyatın ardından hayranlarından gelen mesajlara cevap veren Bahar Öztan, bu süreçte ikinci bir operasyon daha geçirdiğini açıkladı. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Öztan, “Hepinizi çok seviyorum. Oğlumu, erkek kardeşimi, arkadaşlarımı, sevdiklerimi, sevenlerimi, hepinizi çok seviyorum. Beni merak etmeyin her şey yolunda. İnşallah daha da iyi olacak. Hâlâ hastanedeyim. Kısa bir zaman sonra mutlaka çıkarım. Size kucak dolusu sevgiler. Dualarınız o kadar iyi geldi ki teşekkür ediyorum” dedi.

“BİRÇOK İNSANIN KALDIRAMAYACAĞI HASTALIKLAR GEÇİRDİM”

Bahar Öztan, kanserle mücadelesindeki kararlılığını ve gücünü daha önce yaptığı bir açıklamada şöyle dile getirmişti:

“Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim. Güçlü bir kadınım ve çok da güçlü durdum. Bunun yanı sıra sevenlerim ve sevdiklerim çok sağ olsunlar. Hayranlarım, dostlarım, arkadaşlarım hepsi bana dualarını eksik etmeyip çok güzel enerjiler gönderdiler. Onların sayesinde ben bugünlere geldim. Tabii ki hekimlerimizin büyük gayret ve çabalarıyla oldu, onları da unutmamak lazım.”

Editör: Özgür Ayaydın