Kızıl Goncalar, Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden biri olmasına rağmen, final yapacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Gazeteci Birsen Altuntaş, dizinin çekim izinlerinin iptal edildiğini ve mekan değiştirmek zorunda kaldığını duyurdu. hakkındaki bu iddialar, hayranlar arasında büyük bir endişe yarattı. Peki, Kızıl Goncalar final mi yapacak? Kızıl Goncalar bitti mi? İşte detaylar...

Fox TV'nin yeni dizisi Kızıl Goncalar yeni bölümleriyle adından söz ettiriyor. Başrolünde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı Kızıl Goncalar final yapacağı yönünde haberlerle gündeme geldi. Arama motorlarında Kızıl Goncalar bitti mi sorgulatılıyor. Peki, Kızıl Goncalar final mi yapacak? Kızıl Goncalar bitti mi? Detaylar haberimizde...

KIZIL GONCALAR FİNAL Mİ YAPACAK?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı 2 mekanındaki çekim izinleri de ücretleri ödendiği halde iptal edilmişti. Dizinin Fatih'teki mekanlarının Beykoz Kundura Fabrikası'na taşınacağı öğrenildi. Çekimleri yılbaşı tatili hariç tün hızıyla süren dizinin 3. bölümü 8 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak.

KIZIL GONCALAR KONUSU NEDİR?

Kızıl Goncalar, farklı dünyalardan gelen iki insanın aşkını anlatıyor. Levent (Özcan Deniz), seküler bir Atatürkçü ve başarılı bir iş adamıdır. Meryem (Özgü Namal) ise, mutaassıp bir tarikatın içinde büyümüş ve evlatlık olarak verildiği ailenin baskısı altında yaşayan bir kadındır.

37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi

Levent (Özcan Deniz) ve Meryem'in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

Editör: Ayşegül Yaşar