MasterChef All Star 2023 sezonu, TV8 ekranlarında izleyicileri mest ediyor. Haziran ayında başlayan ve MasterChef’in en iyilerinin yer aldığı All Star sezonunda sona gelindi. Ceket kazanma mücadelesinin tamamlandığı fenomen yarışmada, son üçe kalan isimler Tahsin, Hasan ve Esra oldu. Bu isimler, Türk ve uluslararası mutfaktan kendi menülerini çıkararak şeflerden en yüksek puanı almaya çalışacak. Önümüzdeki hafta ise yarı final etabında elenen yarışmacılar belli olacak ve final günü iki isim canlı yayında şampiyonluk mücadelesi verecek. Final için nefesler tutulurken, Somer Şef yaptığı açıklamada, final tarihi ve detaylarını duyurdu.

MASTERCHEF FİNALİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

MasterChef All Star’ın 5 Ocak tarihli son bölümünde, Somer Şef final tarihini açıkladı. Somer Sivrioğlu şunları söyledi; “Bu haftanın sonunda 7 Ocak Pazar gecesi canlı yayında MasterChef All Star 2023’ün şampiyonu belli olacak. Koca bir sezon geride kalıyor. Hepimiz bütün ekibimiz çok büyük emekler verdik. Çok uğraştık, hayırlısıyla bu haftayı da geçirip şampiyonumuzu hep beraber kutlayıp sarılmak istiyoruz. Hepimize bol şans.”

37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi

MASTERCHEF BÜYÜK ÖDÜLÜ NEDİR?

MasterChef her hafta ödül oyunları ile yarışmacılara birbirinden değerli ödüller veriyor. Ancak büyük ödülün ne olduğu henüz duyurulmadı. Programın sonlarına doğru MasterChef ödülü hakkında açıklama yapılması bekleniyor.

MASTERCHEF ALL STAR SON 3’E KİMLER KALDI?

Hafta boyunca çeyrek final mücadelesine devam edecek olan MasterChef’te önlüğü kazanan 3 yarışmacı belli oldu. Bu isimler Tahsin, Hasan ve Esra oldu. Bu yarışmacılar, yarı finalde elenmemek için en iyi yemekleri yapacak. Yarı finalde elenen 3 yarışmacı yarı final etapında yer alacak. MasterChef All Star 7 Ocak’ta bitecek.

Editör: Ayşegül Yaşar