MasterChef All Star 2023, ekranlarda büyük bir rekabete sahne oluyor. Aylarca süren zorlu mücadelede yarışmacılar, birbirinden lezzetli yemekler yaparak jüri üyelerinin beğenisini kazanmaya çalışıyor. Ancak her hafta bir yarışmacı hayallerine veda ediyor. MasterChef All Star 2023’ün finaline sayılı günler kala, yarı finalistler belli oldu. Peki, MasterChef’te en son kim elendi, yarı finale hangi isimler kaldı? İşte yanıtı…

37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi

MASTERCHEF ALL STAR 2023 FİNALİ NE ZAMAN?

MasterChef All Star 2023, 7 Ocak’ta ekran macerasını sonlandıracak. Canlı yayınlanacak olan final bölümünde, birinci olan yarışmacı büyük ödülün de sahibi olacak. MasterChef All Star 2023’ün finali, 7 Ocak Pazar gecesi saat 20.00’de TV8’de izleyiciyle buluşacak.

MASTERCHEF ALL STAR 2023 FİNALİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA

MasterChef All Star 2023’ün finaliyle ilgili olarak, jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu bir açıklama yaptı. Sivrioğlu, şunları söyledi: “Bu haftanın sonunda 7 Ocak Pazar gecesi canlı yayında MasterChef All Star 2023’ün şampiyonu belli olacak. Koca bir sezon geride kalıyor. Hepimiz bütün ekibimiz çok büyük emekler verdik. Çok uğraştık, hayırlısıyla bu haftayı da geçirip şampiyonumuzu hep beraber kutlayıp sarılmak istiyoruz. Hepimize bol şans.”

MASTERCHEF ALL STAR 2023 YARI FİNALİSTLERİ KİMLER?

MasterChef All Star 2023, 5 Ocak Cuma akşamı çeyrek final heyecanı yaşadı. Bölüm sonunda, bir yarışmacı daha MasterChef’e veda etti. Barbaros, gecenin sonunda en düşük puanı alarak elenen isim oldu. Barbaros’un elenmesinin ardından, yarı finale kalan isimler Esra, Hasan ve Tahsin oldu. Bu üç yarışmacı, MasterChef All Star 2023’ün şampiyonu olmak için son bir kez ter dökecek.

MASTERCHEF ALL STAR 2023 ŞAMPİYONU KİM OLACAK?

MasterChef All Star 2023’ün şampiyonu, 7 Ocak Pazar gecesi canlı yayınlanacak olan final bölümünde belli olacak. Esra, Hasan ve Tahsin arasından biri, MasterChef All Star 2023’ün şampiyonu olacak ve büyük ödülün sahibi olacak.

Editör: Ayşegül Yaşar