Survivor All Star’da heyecan ve gerilim tırmanıyor. Ocak ayından bu yana devam eden zorlu mücadelede kırmızı takım dokunulmazlık oyununu kaybederek eleme konseyine çıktı. Konseyde ise yarışmacılar arasında büyük bir tartışma yaşandı.

Konseyde Yunus Emre ve Sercan ile konuşmak için ayağa kalkan Nagihan Karadere, takım arkadaşına fiziksel temasta bulundu. Bu duruma sinirlenen Acun Ilıcalı, Nagihan Karadere’yi uyardı ve Survivor’daki limitinin dolduğunu söyledi.

Acun Ilıcalı, Nagihan Karadere’nin Aleyna da dahil olmak üzere tüm yarışmacılar ve yapım ekibinden özür dilemesini istedi. Aksi halde yarışmadan çekilebileceğini belirtti.

NAGİHAN KARADERE ÖZÜR DİLEDİ

Nagihan Karadere, Acun Ilıcalı ile yaptığı ikili konseyde egosunun başarısından yüksek olduğunu kabul etti ve herkesten özür dilemeyi seçti. Böylece Survivor All Star macerasına devam etme hakkını korudu.

37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi

Nagihan Karadere’nin konseydeki görüntüsü ve Acun Ilıcalı’nın sert sözleri Survivor All Star yeni bölüm tanıtımına damga vurdu. 28. bölümde Nagihan Karadere’nin yarışmaya nasıl devam edeceği merak konusu oldu.

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

Nagihan Karadere, Survivor All Star’da kırmızı takımda yarışan ünlü bir sporcu. 27 Aralık 1984 tarihinde dünyaya gelen Nagihan Karadere, kısa mesafe ve engelli koşucusu olarak Fenerbahçe’de yetişti.

Nagihan Karadere, Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası’nda 400 metre branşında altın madalya, 4x400m bayrak yarışında gümüş madalya, 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı. Dünya Üniversite Yaz Oyunları’nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya, 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

2012 Yaz Olimpiyatları’nda atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele etti; ancak hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı.

Nagihan Karadere, 2016, 2018, 2022 ve 2024 yıllarında Survivor programına katıldı. 2018 yılında finale kalarak ikinci oldu. 2024 yılında Survivor All Star yarışmasında mücadele etmektedir.

Editör: Ayşegül Yaşar