Survivor All Star’da son dokunulmazlık oyunu öncesi adada gerilim tavan yaptı. Zorlu mücadeleler ve ada hayatının zorluklarıyla başa çıkmaya çalışan yarışmacılar, son şanslarını kullanmak için parkura çıktı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım, haftanın dördüncü eleme adayını belirlemek için oylama yaptı. Survivor’da adaya veda eden ilk isim Doğukan Manço olmuştu. Peki, Survivor All Star’da son dokunulmazlığı kim kazandı? 16 Ocak Salı Survivor eleme adayı kim oldu? İşte 16 Ocak 2024 Survivor All Star son bölümde yaşananlar…

SURVİVOR ALL STAR’DA SON DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor All Star’da son dokunulmazlık oyununu, kıyasıya bir mücadele sonucunda kırmızı takım kazandı. Kırmızı takım, puzzle’ı tamamlamakta mavi takımdan daha hızlı davrandı ve son anda dokunulmazlığı kaptı. Böylece kırmızı takım, eleme potasına girmekten kurtuldu.

SURVİVOR ALL STAR’DA HAFTANIN DÖRDÜNCÜ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star’da son dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım, haftanın dördüncü eleme adayını belirlemek için ada konseyinde toplandı. Yapılan oylama sonucunda, en çok oyu alan yarışmacı 4. eleme adayı olacak. Haftanın dördüncü eleme adayı henüz belirlenmedi, 4. eleme adayı belli olduktan sonra, daha önce aday olan Doğukan, Berna ve Hakan’ın yanına katılacak.

37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi

SURVİVOR ALL STAR’DA ELEME NE ZAMAN YAPILACAK?

Survivor All Star’da eleme, 17 Ocak Çarşamba akşamı yapılacak. SMS oylaması sonucunda, en az oyu alan yarışmacı, Survivor All Star’a veda edecek. Eleme gecesinde, yarışmacılar arasında sürpriz gelişmeler de yaşanacak. Survivor All Star’da kimin eleneceği, merakla bekleniyor.

Editör: Ayşegül Yaşar