Survivor 2024 All Star, 1 Ocak Pazartesi günü başladı. Yarışmanın kadrosunda yer alan isimlerden biri de Nihat Altınkaya idi. Ancak Nihat Altınkaya, ilk bölümde kırmızı takım üyeleri arasında yer almadı. Yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya'nın sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya katılamadığını açıkladı. Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya'nın tedavisinin devam ettiğini ve ilerleyen tarihlerde yarışmaya dahil olabileceğini söyledi.

NİHAT ALTINKAYA KİMDİR?

Nihat Altınkaya, 28 Eylül 1979 tarihinde Karabük’te dünyaya geldi. Rizeli bir ailenin ortanca çocuğu olan Altınkaya, ilk, orta ve lise eğitimini Karabük’te tamamladı. İki kız kardeşi vardır. Annesi banka memuresidir, babası ise demir çelik işiyle uğraşmıştır.

Nihat Altınkaya, sporla ilgilenmeye küçük yaşlarda başladı. Karabük Demir Çelik Lisesinde ve Ankara Emlak Bankası Spor Kulübünde iki sene profesyonel voleybol oynadı. On yedi yaşındayken sakatlandığı için voleybolu bıraktı, Ayvalık'ta bir gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başladı.

Daha sonra İstanbul'a taşındığında buradaki gece kulüplerinde çalışırken boks eğitimi aldı, Fenerbahçe Boks Kulübünde bulundu. Yolda yürürken keşfedilmiş ve önce modellik sonra oyunculuk yapmaya başlamıştır.

Gülben Ergen gümbür gümbür geliyor Gülben Ergen gümbür gümbür geliyor

Nihat Altınkaya, birçok dizi ve filmde rol almıştır. İstanbul’da yaşamaktadır. Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

Editör: Ayşegül Yaşar