Twitch’in en sevilen ve en çok izlenen kadın yayıncısı Pqueen, hayranlarını üzen bir haberle karşı karşıya. Pqueen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, meme kanserine yakalandığını ve tedavi sürecinde olduğunu açıkladı. Peki, Pqueen kimdir, kaç yaşında? Pqueen’in sağlık durumu hakkında neler biliniyor? İşte merak edilenler…

TWİTCH’İN YILDIZI PQUEEN KİMDİR?

Pqueen, gerçek adıyla Büşra Pelin Baynazoğlu, 18 Temmuz 1992 doğumlu bir YouTuber ve Twitch yayıncısıdır. Aslen Rizeli olan Baynazoğlu, Ankara’da dünyaya gelmiştir. İnternet kafede oynadığı GTA oyunları ile oyun dünyasına giriş yapan Baynazoğlu, 2017 yılında Twitch platformunda yayın yapmaya başlamıştır.

TWİTCH TÜRKİYE’NİN EN ÇOK İZLENEN KADIN YAYINCISI

Pqueen, kısa sürede Twitch Türkiye’nin en çok izlenen kadın yayıncısı unvanını elde etmiştir. Aynı zamanda uluslararası alanda da kendine yer bulan Pqueen, güncel yayınlarında sık sık 10 bin izleyici barajının üstünde kalmayı başarmıştır. 14 Haziran 2022’de Twitch hesabı 2 milyon takipçiye ulaşan Pqueen, Ağustos ayında aktif yayıncılığına süresiz bir ara vermiştir.

TWİTCH’İN YILDIZI PQUEEN HASTALIĞI NEDİR?

Survivor Yunus Emre diskalifiye mi oldu? Survivor Yunus Emre diskalifiye mi oldu?

Pqueen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Kasım ayında kendi yaptığı muayene esnasında, memesinde kitle fark ettiğini ve profesyonel yardıma başvurduğunu açıkladı.
Erken teşhis sayesinde gerçekleştirilen başarılı bir ameliyatın ardından iyileşme aşamasında olduğunu belirten Pqueen, kanserin çok erken bir aşamada tespit edildiğini ve kemoterapi gibi agresif tedavilere ihtiyaç duyulmadığını ifade etti.

SEVENLERİNDEN DESTEK MESAJLARI

Pqueen’in meme kanserine yakalandığını duyurması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Pqueen’in sevenleri, ona destek mesajları göndererek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Pqueen’in sağlık durumunun iyi olduğunu duyan hayranları, onu en kısa zamanda tekrar yayınlarında görmeyi umut etti. Pqueen ise, sevenlerine teşekkür ederek, onlara moral vermeye çalıştı.
Kaynak- NTV

Editör: Ayşegül Yaşar