Galatasaray’ın Paris Saint-Germain’den kiraladığı Arjantinli golcü Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile mutlu bir evliliğe imza atıyor. Çift, 2014 yılında evlenmiş ve ikiz çocuk sahibi olmuştu. Ancak Icardi, eşine olan aşkını bir kez daha kanıtlamak istedi ve ona ikinci bir evlilik teklifi yaptı. İcardi'nin evlilik etmesiyle gündem olan  Wanda Nara'nın kim olduğu arama motorlarınd araştırılıyor. Peki Wanda Nara kimdir? Wanda Nara kaç yaşında mesleği ne? Detaylar haberimizde...

WANDA NARA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 

9 Aralık 1986 yılında doğan Wanda Nara,  Arjantinli bir aktris, model, şovmen ve futbolcu menajeridir. Ailesi aslen Lübnan asıllı olan Wanda Nara'nın küçük kız kardeşi Zaira Nara da model ve şovmendir. İlk evliliğini 2008 yılında futbolcu Maxi Lopez ile yapan Wanda Nara, 2013 yılında Mauro Icardi ile tanışıp, nikah masasına oturdu. 

Murat Ünalmış oğlunu kucağına aldı Murat Ünalmış oğlunu kucağına aldı

36 yaşındaki Wanda Nara'nın Mauro Icardi'den Francesca Icardi Nara ve Isabella Icardi adında 2 tane kız çocuğu, Maxi López'den ise 3 tane çocuğu vardır.

Dünya Wanda Nara'yı, Avrupa futbolunun en güçlü kadınlarından biri olarak tanıyor. Aynı zamanda eşinin menajeri de olan Wanda Nara, mankenlik mesleğine de devam ediyor. 

WANDA NARA İCARDİ

Galatasaraylı golcü futbolcu Mauro Icardi ile 2014 yılından beri evli olan Arjantinli model Wanda Nara sıklıkla özel hayatı ile gündeme gelmekte.

Editör: Ayşegül Yaşar