Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray, Kadıköy’de karşı karşıya geldi. Maç, 0-0’lık skorla sona erdi ve iki takım da birer puanı hanesine yazdırdı. Maçın ardından ise iki takımın oyuncuları arasında yaşanan sertlikler konuşuldu.

37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, maç sırasında gözüne aldığı darbe nedeniyle morluk oluştuğunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Icardi, “Fenerbahçe maçında gözüm morardı. Ama önemli olan takımımızın aldığı puan” yazmıştı.

WANDA NARA’DAN MAKYAJ ÇÖZÜMÜ!

Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, eşinin moraran gözü için geçici bir çözüm buldu. Wanda Nara, eşine makyaj yaparak morluğu kapattı. Bu anları da sosyal medya hesabından paylaştı.

Wanda Nara’nın yaklaşık 3 dakikalık videosunda, eşine fondöten ve kapatıcı uyguladığı görülüyor. Wanda Nara, videoyu “Mauro Icardi’nin gözündeki morluğu 3 dakikada yok ettim” notuyla paylaştı.

Wanda Naraa

Wanda Nara’nın bu paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Bazı takipçileri, Wanda Nara’nın eşine makyaj yapmasını sevimli bulurken, bazıları da Icardi’nin gözünün iyileşmesi için geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Editör: Ayşegül Yaşar