İbrahim Tatlıse, Yıldız Tilbe barıştı mı? İbrahim Tatlıse, Yıldız Tilbe barıştı mı?

Özge Borak, Türk tiyatro ve dizi oyuncusu olarak tanınan bir isimdir. 14 Şubat 1982 tarihinde İstanbul'da doğan Borak, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Kariyerine Şehir Tiyatroları'nda başlayan oyuncu, kısa sürede televizyon dünyasında da adını duyurmuştur.

ÖZGE BORAK KİMDİR?

Özge Borak, Türk televizyon dünyasının tanınmış isimlerinden biridir. 14 Şubat 1982 tarihinde İstanbul'da doğan Borak, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Sanatçı bir aileden gelen Borak, babası Selçuk Borak'ın yönlendirmesiyle tiyatroya adım atmış ve başarılı bir oyunculuk kariyeri oluşturmuştur.

Borak, "Küçük Kadınlar", "Leyla ile Mecnun", "Bir Yastıkta" ve "Yalan" gibi dizilerde rol aldı. Son olarak Kanal D'nin yeni dizisi "Yalan"da Berrin karakterini canlandırıyor.

Özge 1

Özge Borak, oyuncu Ata Demirer ile evlilik yapmış, 2014 yılında boşanmıştır. Borak, başarılı kariyeri ve özel hayatıyla sıkça gündeme gelmektedir.

ÖZGE BORAK'IN YALAN DİZİSİ HAKKINDA

Kanal D'nin yeni dizisi Yalan, dram ve gerilim dolu hikayesiyle izleyicileri ekrana kilitleyecek. Dizinin başrollerinde Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman yer alıyor. Yalan, Melike'nin cezaevinden çıktıktan sonra kızına kavuşmasıyla başlayan ve gerilim dolu sahnelerle devam eden bir hikayeyi anlatıyor.

Editör: Ayşegül Yaşar