Bugün, yılın en büyük göksel olayı olan Kış Gündönümü ve Büyük Kavuşum’u yaşayacağız. Bu olay, hem bireysel hem de kolektif olarak hayatımızda yeni bir dönemin başladığını gösteriyor. Bu olayın etkilerini uzun süre hissedeceğiz. Bu nedenle, burcunuza göre tavsiyelere kulak verin ve hayatınızda gerekli değişiklikleri yapın. Aşk, iş, sağlık ve para konularında burçları neler bekliyor? Günlük burç yorumları ile burçların şanslı sayıları, renkleri ve uğurlu taşları neler? İşte detaylar…

KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)5f5f499c17aca90784d74d14

Bugün, kendinizi enerjik ve cesur hissedebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak ve hayallerinizi gerçekleştirmek için uygun bir gün. Aşk hayatınızda romantik ve tutkulu anlar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda ise, yaratıcı ve liderlik yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin ve spor yapın. Şanslı sayınız: 1. Şanslı renginiz: Kırmızı. Uğurlu taşınız: Yakut.

BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)boğa-1

Bugün, kendinizi güvenli ve sabırlı hissedebilirsiniz. Maddi konularda akılcı ve pratik kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınızda sadık ve bağlı bir partner olabilirsiniz. İş hayatınızda ise, disiplinli ve sorumluluk sahibi bir çalışan olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin ve doğal beslenin. Şanslı sayınız: 2. Şanslı renginiz: Yeşil. Uğurlu taşınız: Zümrüt.

İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 21 HAZİRAN)ikizler-1

Bugün, kendinizi iletişimci ve meraklı hissedebilirsiniz. Yeni bilgiler öğrenmek ve yeni insanlarla tanışmak için uygun bir gün. Aşk hayatınızda eğlenceli ve esprili bir partner olabilirsiniz. İş hayatınızda ise, çevik ve uyumlu bir çalışan olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin ve zihninizi dinlendirin. Şanslı sayınız: 3. Şanslı renginiz: Sarı. Uğurlu taşınız: Sitrin.

YENGEÇ BURCU (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)yengeç-1

Bugün, kendinizi duygusal ve şefkatli hissedebilirsiniz. Aileniz ve sevdiklerinizle vakit geçirmek ve onlara destek olmak için uygun bir gün. Aşk hayatınızda sevgi dolu ve koruyucu bir partner olabilirsiniz. İş hayatınızda ise, yaratıcı ve duyarlı bir çalışan olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin ve duygularınızı ifade edin. Şanslı sayınız: 4. Şanslı renginiz: Beyaz. Uğurlu taşınız: İnci.

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ - 22 AĞUSTOS)aslan-1

Bugün, kendinizi gururlu ve cömert hissedebilirsiniz. Hayatın tadını çıkarmak ve ilgi odağı olmak için uygun bir gün. Aşk hayatınızda tutkulu ve maceracı bir partner olabilirsiniz. İş hayatınızda ise, lider ve vizyoner bir çalışan olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin ve egonuzu kontrol edin. Şanslı sayınız: 5. Şanslı renginiz: Altın. Uğurlu taşınız: Pırlanta.

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS - 22 EYLÜL)başak-1

Bugün, kendinizi çalışkan ve titiz hissedebilirsiniz. Detaylara önem vermek ve işlerinizi mükemmel bir şekilde yapmak için uygun bir gün. Aşk hayatınızda sadık ve dürüst bir partner olabilirsiniz. İş hayatınızda ise, verimli ve organize bir çalışan olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin ve kendinizi fazla yormayın. Şanslı sayınız: 6. Şanslı renginiz: Mavi. Uğurlu taşınız: Safir.

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL - 22 EKİM)terazi

Bugün, kendinizi uyumlu ve zarif hissedebilirsiniz. İnsanlarla iyi geçinmek ve ortamı güzelleştirmek için uygun bir gün. Aşk hayatınızda romantik ve kibar bir partner olabilirsiniz. İş hayatınızda ise, diplomatik ve adaletli bir çalışan olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin ve dengeli olun. Şanslı sayınız: 7. Şanslı renginiz: Pembe. Uğurlu taşınız: Kuvars.

AKREP BURCU (23 EKİM - 21 KASIM)

Bugün, kendinizi tutkulu ve gizemli hissedebilirsiniz. Derinakrep-1 konulara ilgi duymak ve sırlarınızı korumak için uygun bir gün. Aşk hayatınızda çekici ve sadık bir partner olabilirsiniz. İş hayatınızda ise, araştırmacı ve kararlı bir çalışan olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin ve kıskançlıktan kaçının. Şanslı sayınız: 8. Şanslı renginiz: Siyah. Uğurlu taşınız: Akik.

Şifa deposu pazı demir eksikliğine son veriyor, yaşlanmayı geciktiriyor Şifa deposu pazı demir eksikliğine son veriyor, yaşlanmayı geciktiriyor

YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)yay-1

Bugün, kendinizi iyimser ve maceracı hissedebilirsiniz. Yeni yerler görmek ve yeni deneyimler yaşamak için uygun bir gün. Aşk hayatınızda eğlenceli ve esnek bir partner olabilirsiniz. İş hayatınızda ise, vizyoner ve öğretici bir çalışan olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin ve abartılı olmaktan kaçının. Şanslı sayınız: 9. Şanslı renginiz: Mor. Uğurlu taşınız: Ametist.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 19 OCAK)oğlak-1

Bugün, kendinizi sorumlu ve disiplinli hissedebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak ve başarılarınızı göstermek için uygun bir gün. Aşk hayatınızda ciddi ve güvenilir bir partner olabilirsiniz. İş hayatınızda ise, çalışkan ve yönetici bir çalışan olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin ve katı olmaktan kaçının. Şanslı sayınız: 10. Şanslı renginiz: Kahverengi. Uğurlu taşınız: Oniks.

KOVA BURCU (20 OCAK - 18 ŞUBAT)kova-1

Aşk hayatınızda farklı ve özgün bir partner olabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak ve ilginç deneyimler yaşamak için uygun bir gün. İş hayatınızda ise, yaratıcı ve yenilikçi bir çalışan olabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak ve takım çalışmasına katkıda bulunmak için uygun bir zaman. Sağlığınıza dikkat edin ve özgürlüğünüzü kısıtlayan durumlardan kaçının. Şanslı sayınız: 11. Şanslı renginiz: Turkuaz. Uğurlu taşınız: Aytaşı.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT - 20 MART)balık-1

Bugün, kendinizi duyarlı ve hayalperest hissedebilirsiniz. Ruhani ve sanatsal konulara ilgi duymak ve hayallerinizi gerçekleştirmek için uygun bir gün. Aşk hayatınızda sevecen ve fedakar bir partner olabilirsiniz. İş hayatınızda ise, yardımsever ve uyumlu bir çalışan olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin ve gerçekçi olun. Şanslı sayınız: 11. Şanslı renginiz: Turkuaz. Uğurlu taşınız: Aytaşı.

Kaynak: CEGA