Servet Yardımcı kimdir, nereli? Servet Yardımcı kimdir, nereli?

Özgür Ayaydın

Amerdspor’un deplasmanda yapacağı Aksarayspor maçı için Ergenekon Taraftarlar Derneğinin tehdit içerikli açıklamasına karşın, Aksaray’ın başka taraftar grubundan sağduyu çağrısı geldi.

68 Gençlik Aksarayspor Taraftarlar Derneğinden yapılan açıklamada, Ergenekon taraftar gurubunun sosyal medya da yapmış olduğu paylaşım sonrası yanlış anlaşılmalara meal verilmemesi adına açıklama yapma gereği duyulduğu belirtildi.

“ERGENEKON GRUBUNUN AÇIKLAMASI OLUMSUZ SÖYLEMLERE SEBEP OLDU”

Açıklamada, 17 Eylül Pazar günü oynanacak olan Aksarayspor - Amedspor maçı öncesi kentte bulunan bir diğer grubun yapmış olduğu açıklamaların gündeme oturduğu ve bunun kent hakkında olumsuz söylemlere sebep olduğu hatırlatılarak, şöyle denildi:

“DİYARBAKIR İLE BİR SORUNUMZ OLMADI BUNDAN SONRA DA OLMAYACAK”

“Somuncu babanın diyarı, Evliyalar şehri Aksaray, Ergenekon taraftar gurubundan ibaret değildir. Aksaray şehrinin tek gayesi sporu siyasetten uzak tutup, dört elle takımına sarılıp elinden geldiği, gücünün yettiği kadar takımımızın arkasında itici güç olmaktır. Kavgasız, sorunsuz, futbolun konuşulduğu her iki takıma da yakışır bir müsabakasının oynanması için mücadele ediyor, Ve Diyarbakır Tribünüyle bugüne kadar herhangi bir sorunumuz olmadığı gibi, bundan sonra da böyle devam edeceğini buradan ifade etmek istiyoruz.”

Açıklamanın sonunda ise tüm Aksaraylılar hafta sonunda oynanacak maça davet edilerek, “Herkesi sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Hiç bir taraftarımıza cezai işlem uygulanmasını istemiyoruz. Tedbir bizden takdir Allahtan” denildi. 

AMEDSPOR’U AKSARAYSPOR BAŞKANI MİSAFİR EDECEK

CEGA Medyaya konuşan Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ise, Ergenekon taraftar grubunun yaptığı açıklamasından sonra hem Aksarayspor başkanı hem de Federasyon yetkilileri ile görüştüklerini ve Aksarayspor başkanının kendilerini misafir edeceğini ve bir sorun yaşanmaması için tüm tedbirlerin alınacağı sözü verildiğini söyledi. 

Editör: Ferit Aslan