Özgür Ayaydın

Diyarbakır temsilcisi, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Düzcespor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Pazar günü Diyarbakır Stadyumunda aldığı 3-1’lik Sarıyer galibiyetiyle moral bulan oyuncuların çalışmalardaki hırs ve performansının mutlu ettiği Mesut Bakkal, forvet oyuncularına sık sık pozisyonlarda yapmaları gerekenler hakkında uyarıda bulundu.

Whatsapp Image 2024 01 23 At 09.38.16

7 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Son olarak ligin 9. haftasındaki 18 Ekim 2023 günü deplasmanda Karamanspor’u 2-1 yenen Diyarbakır temsilcisi, 3 ayı aşkın süredir deplasmanda oynadığı 6 lig ve bir de Türkiye Kupası olmak üzere 7 maçı da kazanamadı.

Bu 7 maçın 5’ini berabere tamamlarken 2’sinden mağlubiyet ile ayrılan Amedspor bu haftaki deplasman maçını kazanarak, deplasmandaki şansızlığını kırmayı hedefliyor.

Yeni transferlerden Mert, Çekdar ve Taşkın ile forvetini güçlendiren Amedspor’un gol yollarında artık daha rahat olacağını belirten Bakkal, Amedspor camiasının büyüklüğünün başarılarına büyük katkı sunacağını bildirdi.

Diyarbakır’da 230 kilo toz esrar ele geçirildi Diyarbakır’da 230 kilo toz esrar ele geçirildi

RAKİPTE 1 EKSİK VAR

Ligde 25 puanla 12. sırada yer alan Düzcespor’da geçen hafta oynanan Derincespor maçında kırmızı kart gören Kaan Yüksel maçta forma giyemeyecek.

Editör: Özgür Ayaydın