TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta zirve yarışında yer alan Amedspor,  geçen haftayı ''Bay'' takım olarak geçirdiği için maç oynamadı.

Iğdır FK-Somaspor arasında oynanan karşılaşmayı  Iğdır'ın 3-1 kazanması sonucu ğdır 55 puanla lider olurken, Amedspor ise 53 puanla ikinci sıraya indi.  

Teknik direktör Mesut Bakkal, geçen hafta maçları olmadığı için  yaptıkları çalışmalar sayesinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti.

2 Mart Cumartesi günü Karaman'ı ağırlayacaklarını anımsatan Bakkal, takımda sakat veya cezalı oyuncusunun bulunmadığını vurguladı.

ÇOK DAHA BÜYÜK DESTEK BEKLİYORUZ

Bakkal, artık her puanın kıymetli olduğu sürece girdiklerini bu nedenle puan kaybı istmediklerini işaret ederek, ''Karaman maçına mutlak 3 puan için çıkıyoruz. Bu maçta galibiyet için taraftarımızın desteğine büyük ihtiyacımız var. Sağ olsunlar her maçta bizi destekliyorlar. Ancak bu maç çok daha büyük destek bekliyoruz. Bu nedenle seyircimizin 33 bin kişilik stadımızı doldurmasını istiyoruz.'' dedi.

Diyarbakır’daki sağlıkçılar: Tüccar değil, hekimiz Diyarbakır’daki sağlıkçılar: Tüccar değil, hekimiz

REKOR İÇİN ÖLÇÜM YAPILACAK

Amedspor Kulübünden yapılan açıklamada, Karaman maçında desibel ölçümü yapılacağı işaret edilerek, şunlara yer verilmişti:

''Büyük Amedspor taraftarı 2 Mart’ta ligin 25’inci haftasında Karaman FK ile evimizde karşılaşacağız. 33 bin kişilik Büyük Amedspor Orkestrası ile gelin hep birlikte bu müsabakada desibel rekoru kıralım. Süper Lig, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig 'deki desibel rekorlarını geçmek amacıyla mücadelenin 21, 44 ve 75’inci dakikalarında desibel rekor ölçümü yapılacaktır. ''

Editör: Özgür Ayaydın