Diyarbakır'daki rüşvet davasında tahliye çıktı Diyarbakır'daki rüşvet davasında tahliye çıktı

Özgür Ayaydın

Devre arasında Mert Çapar, Çekdar Orhan, Berkay Can, Taşkın ve Yakal'ı renklerine katarak giren Amedspor, bu oyuncuların büyük katkısıyla ligin ikinci yarısında bugüne kadar oynadığı maçlarda 31 gol attı. 

Amedspor, ligin ikinci yarısındaki aldığı farklı galibiyetler sayesinde gol sayısını 57'ye çıkardı. Attığı 57 gole karşılık Diyarbakır temsilcisi kalesinde sadece 19 gol gördü.

Böylece 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider Amedspor aynı zamanda en çok gol atan ve en az gol yiyen takım unvanını da kazandı.

15. GOLÜNE ULAŞTI

Forvet Berk İsmail Ünsal, Ligin 30'uncu haftasında kendi sahalarında konuk ettiği, Arnavutköy Belediyespor maçında attığı golle, gol sayısını 15'e çıkararak, takımın en skorer oyuncusu oldu.

EN FARKLI GALİBİYET 8-0

Amedspor, iki hatfa önce sahasında Uşakspor'u 8-0 yenerek, bu sezonki en farklı galibiyetini aldı.

Mert Çapar, Uşakspor, Derincespor, Karaman FK müsabakarında 1’er gol atan Mert, pazar günü oynanan Arnavutköy müsabakasında 2 gol birden attı. Çekdar Orhan ise 5 gol ve 14 asistle giydiği 10 numaranın hakkını verdi.

Yeni transfer Yakal'da Uşakspor maçında 2 gol kaydetti.

ÜST ÜSTE 7 GALİBİYETİN PEŞİNDE

Amedspor, bu hafta Ankara temsilcisi Etimesgut’u da yenmeyi hedefliyor. Bu maçı kazanması halinde son oynadığı 7 maçı kazanmış olacak. İskenderunspor, Uşakspor, Derincespor, Karaman, Isparta 32 ve Arnavutköy Belediyespor maçlarından galibiyetle ayrılan Diyarbakır temsilcisi  Amedspor, 31. Haftada 17 Mart Pazar günü deplasmanda  Etimesgut’u yenerek, üst üste 7. galibiyetini almak istiyor.

Ligin ilk yarısında Düzcespor, Aksarayspor, İskenderunspor, Uşakspor, Derincespor, Karaman ve Isparta 32 maçlarını kazanarak 7’de 7 yapmış, 8. maçında ise deplasmanda Arnavutköy Belediyespor ile 1-1 kalarak galibiyet serisi sona ermişti.

Editör: Özgür Ayaydın